ANNONCE

Anmeldelse sender sur hotelgæst i fængsel

12. oktober 2020 22:54 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Nu har han sagt undskyld.

Anmeldelse sender sur hotelgæst i fængsel
Den vrede hotelgæst har sagt undskyld. Genrefoto.

Da den amerikanske turist Wesley Barnes på en ferie i Thailand besluttede sig for at skrive dårlige anmeldelser om hotellet Sea View Koh Chang, havde han formentlig ikke regnet med at ende i et fængsel. Men sådan blev det.

New York Times skriver, at Wesley Barnes tilbage i juni måned havde en oplevelse på hotellet, der gjorde, at han offentliggjorde anmeldelser på TripAdvisor og Google, hvor han blandt andet skrev, at der på hotellet huserede en form for hersker/slave-mentalitet, og at potentielle gæster burde undgå stedet, som var det coronavirussen selv.

Hotellet selv reagerede på anmeldelserne med deres egne versioner af de oplevelser, Wesley Barnes havde omtalt, og hotellet bad i øvrigt Wesley om at fjerne anmeldelserne igen, hvilket han nægtede. Herefter blev han anholdt.

Det var løgn

New York Times skriver, at loven om æreskrænkelse i Thailand kan koste op til to år i fængsel, og det var på den baggrund, at politiet kunne anholde og fængsle Wesley Barnes.

Siden er der sket lidt af hvert. Først og fremmest har Wesley Barnes udsendt en officiel undskyldning til hotellet. I den skriftlige undskyldning skriver han, ifølge New York Times, at anmeldelserne var løgnagtige, og skrevet i vrede, og ifølge New York Times er der derudover indgået et forlig mellem turisten og hotellet.

En del af forligets aftale går på, at Wesley Barnes kontakter forskellige nyhedsmedier, der har omtalt historien, hvor han også siger undskyld for sine løgne og for at forsøge at sværte hotellet til.

Med det ser det ud til, at Wesley Barnes slipper for at sidde mere i fængsel. Planen er, at hotellet frafalder alle anklager, når Wesley Barnes har levet op til sin del af aftalen.

– Hotellet har tilgivet mig og trækker deres anmeldelse tilbage. Jeg vil gerne udtrykkeligt takke hotellet og dets personale for muligheden for at fortælle offentligheden dette, lyder det fra Wesley Barnes i den officielle undskyldning.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu