ANNONCE

Anni rystet over mishandling: -Ved at kaste op

10. juli 2019 10:55 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Så kattekillinger blive kastet ud af vindue på forankørende bil.

Anni rystet over mishandling: -Ved at kaste op
Anni Büllow så to killinger blive kastet ud af vinduet på en kørende bil. Den ene er med sikkerhed død. (Privatfoto.)

Mandag eftermiddag var Anni Bülow udsat for en grim oplevelse, hun sent vil glemme.

Da hun på vej ud til en kunde kører på Skanderborgvej ved Hammel, bliver to små kattekillinger kastet ud af vinduet i den forankørende bil.

Den første – en lille grå killing – rammer asfalten med et skrig og løber ind i et krat. Den næste – en lille sort killing – ryger også ud af vinduet og rammer jorden. Den ligger stille og Anni Bülow kan ikke undvige den og kører den over.

– Jeg kørte efterfølgende ind på en lille grusparkeringsplads og holder stille i et kvarter eller 20 minutter. Jeg havde det meget dårligt og var ved at kaste op. Da jeg havde sundet mig kørte jeg tilbage og kunne se, at den sorte killing var død. Den grå killing, der var i live, efter den havde ramt asfalten, var der desværre ingen spor af. Den var væk, fortæller Anni Bülow til Newsbreak.dk.

På grund af den gruopvækkende oplevelse tænkte Anni Bülow ikke så langt som til at køre efter bilisten og få registreret nummerpladen. Men hun kan sagtens genkalde sig billedet af bilen, der kørte cirka 100 meter foran hende:

– Det var en grå stationcar, siger Anni Bülow.

Meldt til dyreværnet

Da Anni Bülow kom hjem, havde hun det stadig så skidt med oplevelsen, at hun nærmest ikke engang kunne fortælle sin kæreste om episoden.

Men for at der er en chance for, at bilisten kan blive fundet, har hun valgt at dele et opslag på Facebook, hvori hun fortæller om det grusomme syn.

– Det er en syg handling. Jeg håber virkelig, at bilisten bliver fundet, siger Anni Bülow, der også har haft fat i både Dyreværnet. Sagen er dog ikke meldt til politiet.

– Hvis den skulle meldes til politiet, så skulle jeg have taget nummerpladen på bilen. Ellers står de jo på lige så bar bund, som jeg gør, siger Anni Bülow.

Anni Bülow håber nu, at der er andre, der har set episoden og som har en bedre beskrivelse af den grå stationcar, så bilisten kan blive fundet og politianmeldt

– Jeg ved det bliver svært, men der skal gøres et forsøg, siger Anni Bülow.

Unødig lidelse

Ifølge kommunikationsrådgiver Jakob Christiansen, Østjyllands Politi, så har man udelukkende kun hørt om sagen fra medierne. Han kender ikke sagens detalger og kan heller ikke kommentere på den som sådan.

Men skulle det være en sag, der endte på politiets skrivebord, så ville det være en sag, der hører under Dyreværnsloven.

– Som udgangspunkt skal man behandle dyr forsvarligt og beskytte dem mod unødig smerte. Det er ud fra den sammenhæng en sag ville begynde hos os, siger Jakob Christiansen.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu