Anonymous lægger KLs hjemmeside ned

8. april 2013 23:02 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Anonymous lægger KLs hjemmeside ned
Billede mangler

KLs hjemmeside er mandag aften blevet angrebet af hackere. Det oplyser KLs kommunikationschef Line Aarsland, skriver bt.dk.

 

»Omkring klokken 19 blev vores hjemmeside lagt ned på grund af for mange forespørgsler på siden, der ikke kunne klare kapaciteten,« siger Line Aarsland.

Hun siger, at det er hackergruppen Anonymous, der står bag angrebet, da de allerede i går lagde en video på YouTube, hvor de varslede angrebet.

I videoen lyder det fra gruppen.

»Det er ikke acceptabelt, at lockoute lærerne. De har ikke engang haft mulighed for at forhandle. Det er simpelthen for dårligt.

Vi Anonymous har derfor valgt at tage alle de partiers hjemmesider ned, som har indflydelse på forhandlingerne. Vi er skuffet over jer. Vi er trætte af at blive ignoreret.«

Line Aarsland synes, det er rystende at en gruppe mennesker kan føre et sådan angreb ud i livet, bare fordi de er uenige.

»Jeg synes, det er noget tankevækkende og udemokratisk. Det begrænser en masse menneskers muligheder. Nu er det heldigvis sket om aftenen, hvor der ikke er så mange inde på siden, men i løbet af dagen har vi mange besøgende, siger Line Aarsland.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu