Ansat i Skat overfaldet foran sit eget hjem: -Det er fuldstændig uacceptabelt

14. marts 2017 15:04 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Vedkommende blev overfaldet tirsdag morgen i Silkeborg.

Ansat i Skat overfaldet foran sit eget hjem: -Det er fuldstændig uacceptabelt
Merete Agergaard kalder overfaldet på en medarbejder for uacceptabelt. Foto: Scanpix.

En ansat i Skat er tirsdag morgen blevet overfaldet uden for sit hjem ved Silkeborg. Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Newsbreak.dk har taget kontakt til Midt- og Vestjyllands Politi i forsøget på at få opklaret, hvorfor man fra politiets side vælger at informere offentligheden om dette overfald.

Hverken politiet eller Skat virker til at have en idé om, hvorvidt vedkommende er et tilfældigt offer, eller om personen er blevet overfaldet, fordi denne arbejder for Skat.

Derfor vælger man hos politiets at fortælle om episoden nu, da det vil være en sag, Skat kommer til at forholde sig til offentligt. Sådan lyder det fra Hans Roost, politiinspektør ved Midt- og Vestjyllands Politi, til Newsbreak.dk.

– Det er for at sige, det er en sag, vi har. Vi kan ikke sige, hvorvidt overfaldet har relation til Skat, men det er en vinkel, vi tager meget seriøst, siger Hans Roost til Newsbreak.dk.

Tager hånd om medarbejderen

Merete Agergaard, konstitureret direktør for Skat, tager skarpt afstand fra overfaldet.

– Med forbehold for, at vi ikke kender sagens omstændigheder, kan det ikke udelukkes, at overfaldet er arbejdsrelateret. Det er fuldstændig uacceptabelt. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at tage hånd om medarbejderen og dennes familie. På nuværende tidspunkt kan vi ikke oplyse mere af hensyn til politiets efterforskning, oplyser Merete Agergaard, i en mail til Newsbreak.dk. 

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, at den overfaldne i øjeblikket bliver behandlet for de skader, vedkommende pådrog sig i forbindelse med overfaldet. Gerningsmanden er for nuværende ukendt, og politiet oplyser, at der ikke bliver frigivet flere oplysninger for nu, af hensyn til sagens efterforskning.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu