Ansatte donerer julegaver til syge børn

28. december 2012 11:38 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Ansatte donerer julegaver til syge børn
Billede mangler

De ansatte på Orville Media bad direktøren donere pengene til årets julegaver til børnene på Aalborg Sygehus’ børneafdeling – og samarbejdspartnere fulgte trop.

 

”Kære chef.  Vi har enstemmigt bestemt os for at vi i år gerne vil give vores julegave til dem der trænger. Vi får hvad vi skal have her på kontoret og derfor syntes vi det er bedre at donere vores julegave til et godt formål.
Vi vil gerne have pengene går til en dansk børneafdeling da de altid har det hårdt og børn jo nu engang vores fremtid. Vi har valgt, hvis I fra ledelsen er friske på det, at Aalborg hospitals børneafdeling skal have pengene, da de i år vandt Patient Prisen i deres region og dermed ved vi at børnene er sat i højsædet og derfor helt sikkert også vil mærke vores donation. ”

Sådan stod der blandt andet i den mail direktør Tim Møllegaard, Orville Media, fik af sine ansatte før jul. Og den opfordring fulgte han straks op.

Det tog ham ikke mange sekunder at bakke op om ideen ved at løfte julegavebudget med over 30 % for året.

20.000 kroner til børneafdelingen blev det til og efter at have skrevet rundt til samarbejdspartnere sneg beløbet sig over 50.000 kroner. Dertil kommer en masse legetøj, musik anlæg samt 100 børne cd’er og meget andet.
– I ledelsen vil vi overveje at gøre dette til en tradition. Det vil jeg anbefale på næste bestyrelsesmøde, siger Tim Møllegaard.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu