ANNONCE

Ansatte på spillested forargede over koncert: Én har sagt op

19. september 2018 13:50 | Af: Matias Mortensen, mm@newsbreak.dk

Flere ansatte er forargede over Store Vegas booking af den kontroversielle dømte rapper Tekashi 6ix9ine.

Tirsdag aften stod en verdenskendt rapper på scenen i Store Vega til en udsolgt koncert.

Set fra et andet synspunkt kunne den samme koncert beskrives som, at en ung mand dømt for at optage og have børneporno tirsdag aften gav koncert på Store Vega.

Rapperen Tekashi 6ix9ines besøg i Danmark har vækket både begejstring og forargelse. Begejstring blandt de gæster, der havde billet til koncerten. Forargelse blandt flere ansatte i Store Vega, der ikke mener, at spillestedet bør hyre en kunstner med et synderegister som 6ix9ines. Det skriver TV2 Lorry.

En enkelt af spillestedets bartendere har sagt op i protest.

Tekashi 6ix9ine, hvis borgerlige navn er Daniel Hernandez, blev sidste år dømt skyldig i at have optaget film af seksuel karakter med en blot 13-årig pige. Han erkendte forholdet, men forklarede, at han ikke var klar over, at pigen var mindreårig.

Ærgerlig booking

TV2 Lorry har talt med flere Vega-ansatte, der tager afstand fra hyringen af 6ix9ine.

– Jeg synes, det er en ærgerlig booking. Vega bør ikke lægge hus til en kunstner, der bidrager til en rådden musikkultur. Mange unge ser op til ham, og jeg synes, det er forkert at hylde ham, siger for eksempel bartender Ulrik Due Frøkjær.

Den booking-ansvarlige i Store Vega, Lene Kristoffersen, afviser kritikken.

– Vi booker kunstnere på baggrund af den kunst, de leverer. Og det her en sindssygt hypet hip-hop artist, som der er rigtigt meget snak om. Efterspørgslen har været stor, og koncerten blev også udsolgt med det samme. Det er blandt andet sådan noget, jeg kigger efter. Og da vi bookede ham, var de her ting ikke noget, vi vidste noget om, siger Lene Kristoffersen til TV2 Lorry.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu