ANNONCE

Arbejder videre: Stor mystik om ugelang forsvinden

14. januar 2020 11:20 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Der er stadig ingen spor af den savnede Frans Henning Eriksen, der har været savnet siden 6. januar.

Arbejder videre: Stor mystik om ugelang forsvinden
Den 76-årige mand færdes ofte på havnen i Thisted. Arkivfoto: Scanpix

Den 76-årige Frans Henning Eriksen, der forsvandt fra sin bopæl i Thisted den 6. januar, er stadig ikke blevet fundet, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi til Newsbreak.dk tirsdag formiddag.

I løbet af dagen vil lokalpolitiet i Thisted arbejde videre med den mystiske forsvindingssag, der har været over en uge, bekræfter René Pagh, der er vagtchef ved politikredsen.

Frans bor i Thisted og er kendt for nærmest dagligt at samle flasker, han efterfølgende indløser panten for. Af samme grund fremgår det også af efterlysningen, at den 76-årige med al sandsynlighed bærer på en netpose med flasker.

Han er senest set den 6. januar på Rosenlundsgade i Thisted, hvor han bor. Politiet har selv ledt efter manden siden den 7. januar.

Frygten er umiddelbart, at der er sket manden noget.

Den savnede mand færdes ofte på havneområdet i den nordvestlige by, men det er altså fortsat uvist, hvor han er bevæget sig hen, da han forlod sin bopæl den 6. januar.

Newsbreak.dk har siden fået at vide, at det var en hjemmesygeplejerske, der meldte Frans Henning Eriksen savnet.

Han beskrives som cirka 170 centimeter høj, har brunt hår og kort, brunt skæg. Han bærer briller og er sandsynligvis iført en grøn jakke med hætte, grå joggingbukser, sort kasket og hvid/orange sko.

Har du oplysninger i sagen, kontakt Midt- og Vestjyllands Politi på telefonnummer 114.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu