ANNONCE

Årets firmabil: Ford har to biler i top tre

22. oktober 2011 06:37 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Årets firmabil: Ford har to biler i top tre
Billede mangler

Den klassiske firmabil fik kamp til stregen, da Bilavisen og Business Danmark for nylig udnævnte årets firmabil .
 
Faktisk var folkevognen meget tæt på at blive slået af Fords nyligt lancerede MPV-model Ford Grand C-MAX, der imponerede dommerkomiteen med komfort, indretning og ikke mindst beskatningsgrundlag, som ligger væsentligt under Passatens.
 
At Ford Grand C-MAX kom ind på en flot 2. plads i Årets Businessbil 2012 kommer ikke som en overraskelse for Ford. Grand C-MAX blev kåret til Årets Bil i Danmark 2011, og generelt er der ved at tegne sig et billede af, at biler i MPV-klassen langsomt men sikkert bider de klassiske firmabiler i haserne.Rummer både business og børneflok
Folk bruger i stigende grad bilen til mere og andet end til jobbet, og der skal være plads til både arbejde og fritid.
 Annonce: Få B.T leveret hver dag i en måned. Klik her
 
Ford C-MAX kan bestilles i to forskellige versioner, hvor den største – Grand C-MAX – er udstyret med skydedøre og plads til syv. De to ekstra bagsæder egner sig bedst til børn, hvis det er en længere tur familien planlægger. Grand versionen er 14 centimeter længere end den normale C-MAX, hvilket kommer benpladsen til medpassagererne til gavn – og højner komforten. Siddehøjde i C-MAX er lidt højere end i de fleste biler, og gør det nemt at få overblik i trafikken.Mondeo blev tre’er
Den mere klassiske firmabil Ford Mondeo indtog 3. pladsen. Den nye Mondeo har fået et designmæssigt løft både over og under overfladen. Det nye komfortniveau bemærkes og Mondeo kan samtidig udstyres med Fords nye avancerede køreteknologier. Mindre synlige, men så meget desto vigtigere – er de hurtigere og brændstofeffektive motorvarianter med lav CO2-udledning. Design og teknologi spiller harmonisk sammen, så den samlede køreoplevelse bliver endnu bedre.
 Annonce: Sig din mening om alverdens emner – Deltag her
 
 Fakta om kåringen af Årets BusinessBil:
Ti miljøvenlige dieselbiler med et literforbrug på 21,7-23,8 pr. km deltog, da Bilavisen og Business Danmark for sjette gang testede årets firmabiler: VW Passat, Ford Grand C-MAX, Ford Mondeo, Hyundai i40, Peugeot 508, Ford Focus, Opel Astra, Skoda Superb, Volvo V60 og Opel Insignia.
 
Juryen bestod af 5 kvindelige og 6 mandlige erfarne erhvervsbilister, heraf en ergoterapeut. Testen foregik over to dage på Fyn, hvor juryen testede bilerne i by-, landevejs- og motorvejskørsel.
 
Bilernes arbejdsmiljø blev nøje gennemgået af arbejdsmiljø-konsulentfirmaet, CRECEA A/S og juryen fik udleveret en række økonomiske nøgletal om bilerne.
 
Tre af de ti biler blev stemt i finalen. VW Passat vandt foran Ford Grand C-MAX og Ford Mondeo i finalerunden.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu