ANNONCE

Årgangsstjerne mod storløb i Billund

9. oktober 2011 09:50 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Årgangsstjerne mod storløb i Billund
Billede mangler

Rambo Flex er travtræner Gitte Madsens våben i storløbet Dansk Avlsløb, der senere på måneden afvikles på Billund Trav. Staldens bedste treåring skal dog først kvalificere sig, men som investering er Rambo Flex for længst gået rent hjem for ejer Knud Erik Finnemann.
Man skal gribe chancen, når man har den. Og det har kredsen omkring den treårige travhest Rambo Flex anført af træner Gitte Madsen gjort. I næste uge skal staldens stortalent forsøge at kvalificere sig til finalen i Dansk Avlsløb, der køres i Billund søndag 23. oktober.
Arkitekt Knud Erik Finnemann i Hejnsvig lidt syd for Billund ejer Rambo Flex, og han har helt og holdent overladt sin hest i træner Gitte Madsens kyndige hænder.
– Jeg håber da, at jeg har en hest, som kan gå hele vejen og blandt andet være med i derbyet til næste år, men nu gælder det først et forsøg på at kvalificere hesten til Dansk Avlsløb. Det, som Rambo Flex har vist os indtil nu, tyder på, at vi er godt på vej mod at få en virkelig toptraver, siger Knud Erik Finnemann, der står bag Skjern-firmaet Flex Træ Glasløsninger.
Bed og blev købt
Rambo Flex blev et år gammel købt på auktion for 50.000 kroner, men de penge har allerede vist sig at være givet godt ud. I dag har Rambo Flex indløbet næsten en halv million kroner, men det var slet ikke meningen, at Knud Erik Finnemann ville købe sig en hingst.
– Jeg var egentlig på udkik efter en hoppe, men gjorde så et tilfældigt ophold ved boksen, hvor Rambo Flex stod. Der gik ikke lang tid, så bed han mig i jakken, og da træner Gitte Madsen senere på dagen faktisk anbefalede mig at købe ham, gjorde jeg det. Men han var virkelig også en attraktiv hest, selv om han var fræk som en slagterhund, fortæller han.
Men Rambo Flex har også givet valuta på et andet område. Siden købet er der kommet nye skatteregler for hestehold i Danmark, og det betyder, at Rambo Flex og to andre heste nu kan køres som en del af et firma.
– Den reklame, som Rambo Flex har været på væddeløbsbanerne, har gjort, at mit firma faktisk har fået en række ordrer på den konto. Derfor kan jeg godt anbefale andre virksomhedsejere at investere i travheste, siger Knud Erik Finnemann, som aldersmæssigt er noget over klassen plus 50.
I stalden hver morgen
Selv om der er fuld gang i forrentningen Flex Træ Glasløsninger, så er Knud Erik Finneman hver morgen klokken 6 klar i stalden hjemme på stutteriet. Men at køre travløb har han for en stund lagt på hylden.
– Jeg arbejder med hestene hver dag, men i forhold til Rambo Flex er jeg som amatør nødt til at lade andre tage over. Når man har ambitioner om lidt mere end de almindelige løb, skal en travhest nødvendigvis have den rette professionelle opmærksomhed, omsorg og træning for at blive en stjerne. Det får Rambo Flex i rigt mål hos Gitte Madsen, slutter han.
Knud Erik Finnemann har fået ganske attraktive bud på sin hest, men hvor høje forbliver en hemmelighed, lige som hesten forbliver hans. Den er under ingen omstændigheder til salg.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu