ANNONCE

Århus: Politiet vil sætte hårdt ind mod unge

17. oktober 2011 21:41 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Århus: Politiet vil sætte hårdt ind mod unge
Billede mangler

Det skal været helt slut med unge i Gellerup, der chikanerer og angriber politiet med sten Nu komemr der flere betjente i området.
 
I løbet af sommeren er problemerne mellem politi og unge i Aarhus-forstaden Gellerup optrappet. Politiet chikaneres og unge bøller kaster sten efter dem. Indtil nu er det lykkedes ikke at skabe alvorlige konfrontationer, men det er sandsynligvis slut nu. Politiet har nemlig besluttet at sætte hårdt mod hårdt, skriver stiften.dk.
 
Senest blev en betjent ramt af en brosten lige som flere patruljevogne ved forskellige lejligheder er blevet angrebet med kasteskyts. Det sker blandt andet fra arealet på den anden side af City Vest-gangbroen.
– Vi kan bare ikke blive ved med at se, at det går så skidt, siger politiinspektør Jan Andersen, Østjyllands Politi, til TV 2 Østjylland.
 Annonce: Sig din mening om alverdens emner – Deltag her
 
Hvor stor en styrke, der nu sendes til Gellerup ønsker politiet ikke at oplyse, ligesom der heller ikke er sat tal på hvor mange sammenstød, der gennem sommeren har været mellem unge og politiet.
 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu