ANNONCE

Vildt armbrøst-drab: Her er politiets teori

15. maj 2019 05:45 | Af: Ritzau Fokus

Lørdag blev tre personer fundet dræbt med en armbrøst på et hotelværelse. Nu er endnu to kvinder fundet døde.

Anklagemyndigheden i Bayern mener, at der i en mystisk sag om tre dødsfald på et hotel i Passau er tale om enten selvmord eller drab, hvor de dræbte har bedt om at dø.

Lørdag middag blev ligene af to kvinder og en mand fundet af personalet på et hotel i Passau. På hotelværelset blev der også fundet to armbrøster.

De tre dræbte på hotelværelset var en 33-årig kvinde og en 53-årig mand fra delstaten Rheinland-Pfalz samt en 30-årig kvinde fra Wittingen, som var ankommet fredag.

– Der er ingen grund til mistanke om, at en fjerde person var involveret, siger en talsmand for anklagemyndigheden til dpa.

Kan være selvmord

Talsmanden siger, at det ser ud som om den yngre kvinde først dræbte de to andre, inden hun vendte armbrøsten mod sig selv.

– Der kan være tale om fælles selvmord, lyder den foreløbige vurdering.

Der er fundet testamenter fra de tre døde på værelset.

I efterforskning af sagen har politiet fundet endnu to kvindelig – en 19-årig og en 35-årig – i en lejlighed i Wittingen i delstaten Niedersachsen. Lejligheden tilhører den 30-årige, der blev fundet død på hotellet.

Den indledende efterforskning efter fundet af de to nye lig tyder ifølge politiet på, at ingen andre personer skulle være involveret. Der er angiveligt tale om et drab og et selvmord.

– Yderligere detaljer og identiteterne på de to kvinder er stadig ukendte – mulige forbindelser til de døde, der blev fundet i Passau, undersøges i øjeblikket, skriver politiet i en erklæring.

To armbrøster fundet

Den 35-årige, som blev fundet i Niedersachsen var partner til den dræbte 30-årige kvinde i Passau. Det er uklart, hvilken forbindelse den 19-årige havde til de to kvinder.

På hotelværelset blev der også fundet to armbrøster. Ifølge politiet blev der senere fundet en tredje armbrøst i en taske.

De tyske myndigheder oplyste tirsdag, at en obduktion har vist, at den 33-årige kvinde og den 53-årige mand døde af at have fået en pil i hjertet. De to lå begge i en hotelseng, skriver nyhedsbureauet AP.

Den 30-årige kvinde lå på gulvet og blev dræbt af en pil i halsen.

I galleriet ovenfor kan du se flere billeder fra politiets undersøgelser af sagen.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu