ANNONCE

Armstrong opgiver kamp mod dopinganklager men fastholder sin uskyld

24. august 2012 06:45 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Armstrong opgiver kamp mod dopinganklager men fastholder sin uskyld
Billede mangler

Lance Armstrong risikerer at miste sine titler da han nu opgiver sin kamp mod dopinganklager – Armstrong fastholder dog sin uskyld.
 
Selvom Lance Armstrong fortsat fastholder, at han er uskyldig, så giver den syv-dobbelte Tour de France-vinder nu op i kampen mod de vedholdende dopinganklager, der har klæbet fast til den amerikanske cykelstjerne i mange år.
 
På sin hjemmeside lancearmstrong.com skriver den tidligere professionelle cykelrytter en udtalelse, der fortæller, at nu har han fået nok.
 
– Der kommer et tidspunkt i enhver mands liv, hvor han er nødt til at sige: så er det nok. For mig er det tidspunkt kommet nu. Jeg har skullet høre på påstande, om at jeg snød lige siden min første sejr i Tour de France i 1999. Det har sat sine spor på mig, min familie og mit arbejde, og derfor sætter jeg nu en stopper for denne nonsens, siger Armstrong.
 
Lance Armstrong henviser til de hundredvis af dopingprøver, der gennem tiderne er taget af ham – ikke én har været positiv.
 
– USADA (det amerikansk antidopingagentur/ red.) kan ikke tage mine Tour de France-titler fra mig. Jeg ved, hvem der vandt de syv sejre, mine holdkammerater ved det, og alle jeg konkurrerede mod ved det, siger Armstrong.
 
Med Lance Armstrongs beslutning kan USADA udstede en livstidskarantæne og anbefale, at cykelstjernen mister sine titler. Dog er det den internationale cykelunion UCI og arrangørerne bag Tour de France, der i sidste ende skal tage stilling til det.  
 Tror du Lance Armstrong var dopet, da han vandt Tour de France elelr er det en heksejagt mod en af cykelsportens største? Giv din mening i facebook-boksen her udner artiklen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu