Arnesen: Det er hurtigt glemt, Bendtner

8. marts 2013 09:15 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Arnesen: Det er hurtigt glemt, Bendtner
Billede mangler

Hvad skal der mon blive af Nicklas Bendtners fodboldfremtid?

Det har såvel eksperter som kommentatorer haft travlt med at udtale sig om, siden den danske angriber tirsdag modtog sin straf for at køre spritkørsel i det indre København.

De fleste er enige om, at der ikke længere er plads til Nicklas Bendtner i en af Europas topklubber. Og at den danske angriber bærer rundt på et blakket ry blandt klubbernes fodboldkøbmænd.

Men det er tidligere landsholdsspiller og nu sportsdirektør i Hamburger SV, Frank Arnesen, ikke helt enig i.

– Nicklas Bendtner er stadig kun 25 år, så der er masser af fremtid i ham. Men jeg håber selvfølgelig, at han nu lærer af sine fejl, siger Frank Arnesen og tilføjer:

– Alle ved jo, at Bendtner har lavet ting, som måske ikke er lige smarte. Men jeg tror, at fodboldverdenen hurtigt glemmer sådan noget. Nicklas Bendtner er en god spiller, og vi skal jo ikke længere tilbage end til EM-slutrunden i sommer, hvor han spillede rigtig godt.

Frank Arnesen ser derimod den danske angribers skade og manglende spilletid under lejeopholdet hos Juventus som Nicklas Bendtners primære problem, når han efter alt at dømme skal på klubjagt i sommerens transfervindue.

For hverken Juventus eller engelske Arsenal, der ejer Nicklas Bendtner, ser ud til at ville vide af den skandaleramte angriber.

– Jeg tror ikke, han bliver mindre interessant på grund af det her (spritdommen, red.). Det har mere noget at gøre med, at han ikke spiller kampe. I sidste sæson spillede Bendtner i Sunderland, men nu har han nærmest ikke spillet i en hel sæson, og det gør ikke tingene nemmere for ham, vurderer Frank Arnesen.

Den danske sportsdirektør har dog umiddelbart ingen planer om selv at byde på Nicklas Bendtner.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu