Arnesens tropper uddelte mesterhak

9. februar 2013 17:37 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Arnesens tropper uddelte mesterhak
Billede mangler

Hamburger SV med den danske sportsdirektør Frank Arnesen i spidsen kravlede op på femtepladsen i Bundesligaen efter en overraskende udesejr på 3-1 mod Borussia Dortmund.

 

Hjemmeholdet kom ellers foran ved Robert Lewandowski, der udnyttede en misforståelse mellem Heiko Westermann og målmand René Adler. Det var i kampens 17. minut, men allerede minuttet efter udlignede letten Artjoms Rudnevs.

Små ti minutter senere kom HSV så foran efter et godt gennembrud af sydkoreaneren Son Heung-Min, der til sidst fik bolden i mål via venstre stolpe.

Kort efter blev opgaven sværere for Borussia Dortmund, da målscoreren Robert Lewandowski blev udvist.

Stillingen 1-2 holdt til pausen, men i anden halvleg kom der balance i regnskabet for røde kort, da hollænderen Jeffrey Bruma fik marchordre efter en nødbremse.

Det efterfølgende frispark kom der dog ikke noget ud af, og så gik det hverken værre eller bedre for Dortmund-spillerne, end at HSV i stedet løb op og scorede i den anden ende. 

Nok en gang var det Artjoms Rudnevs, der scorede. Denne gang takket være et hovedstød efter oplæg fra den hollandske stjerne Rafael van der Vaart.

Son Heung-Min satte trumf på kort før tid til slutresultatet 4-1 til HSV, og spørgsmålet er derefter, om ikke Borussia Dortmund snart kan sætte et lille forhenværende foran titlen som tysk mester.

Der er nu 12 point op til Bayern München, som spiller senere lørdag hjemme mod Schalke 04..

Werder Bremen vandt overraskende ude med 4-1 over William Kvist og VfB Stuttgart, mens Simon Kjær sad på bænken i hele kampen, da VfL Wolfsburg vandt 1-0 ude over bundproppen Greuther Fürth.

Hannover 96 vandt 1-0 hjemme over Hoffenheim, mens de to sidste tidlige eftermiddags-kampe begge sluttede remis. Borussia Mönchengladbach spillede 3-3 med Bayer Leverkusen, mens opgøret mellem Eintracht Frankfurt og FC Nürnberg sluttede, som det begyndte.  

 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu