Arsenal afviser arabiske milliarder

4. marts 2013 08:47 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Arsenal afviser arabiske milliarder
Billede mangler

Angiveligt er en gruppe rigmænd fra Qatar og De Forenede Arabiske Emirater klar til at lægge et rekordstort beløb på hele 13 mia. kr. for at overtage Arsenal. Men den amerikanske investor, Stan Kroenke, der ejer aktiemajoriteten i Arsenal har ikke i sinde at sælge sine aktier i klubben.

 

Den store sum som gruppen af rigmænd, der indtil videre ønsker at være anonyme, tilbyder, vil ellers kunne fjerne Arsenals gæld på over 2 mia. kr og samtidig give Stan Kroenke en personlig gevinst på 3,4 mia. kr.

Ifølge klubbens kommunikationschef, Mark Gonnella, har klubben dog ikke hørt fra mulige købere. Han siger derimod,  at det ikke er aktuelt for Kroenke at sælge.

– Stan Kroenke er tilknyttet Arsenal i lang tid og har ingen intension om at sælge sin aktieandel. Der har ikke været kontakt med mulige investorer, siger han til The Telegraph og tilføjer, at Kroenke, der også ejer NFL-holdet St. Louis Rams, aldrig har solgt nogle af sine sportsinvesteringer.

Ifølge The Telegraph vil de arabiske rigmænd blandt andet sænke billetpriserne på Emirates og arbejde på at genskabe noget af den gamle stemning fra holdets gamle stadion Highbury, hvis det lykkes dem at overtage klubben. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu