Arsenal-stjerne hylder Laudrups guldindkøb

16. marts 2013 13:59 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Arsenal-stjerne hylder Laudrups guldindkøb
Billede mangler

Lørdag eftermiddag mødes de til tvekamp på Liberty Stadium i det sydlige Wales, men til daglig er Arsenals offensive midtbanees, Santi Cazorla, gode venner med Swanseas guldfugl Michu

 

 – Vi spillede sammen på Oviedos ungdomshold, vi kender hinanden godt, og vi er gode venner, fortæller Cazorla om de to spanieres tætte forhold

De to står overfor hinanden, når deres hold mødes klokken 16 til sæsonens andet indbyrdes Premier League-opgør. Første gang vandt Swansea 2-0 i London med Michu som dobbelt målscorer. Men det er ikke eneste gang, Laudrups succesindkøb har markeret sig. Slet ikke. Det kommer dog ikke bag på hans gamle ven.  

– Mange har været overraskede over hans indflydelse (i England, red.), men det var jeg ikke. Slet ikke. Jeg synes, han er en fantastisk fodboldspiller, og en af den slags, som kun bliver bedre. Han viser mere potentiale hver dag, lyder fra Santi Cazorla, der også selv skiftede den spanske liga ud med Premier League i sommer. 

Selv om Cazorla har markeret sig som en fremragende spiller er det Michu, der har stjålet billedet.

– Jeg er meget glad på hans vegne, fordi vi er så gode venner og fordi han – vigtigst af alt – spiller så godt på et hold som Swanseas, slutter Arsenal-stjernen. 

Mens Michu har nettet 15 gange i denne Premier League-sæson, står Santi Cazorla noteret for 11 træffere. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu