Arsenals chefscout kigger på Cornelius

19. marts 2013 09:13 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Arsenals chefscout kigger på Cornelius
Billede mangler

I 2008 hentede Arsenal og Arsene Wenger en 16-årig Amager-knægt til storklubben.

Men selv om Nicklas Bendtner ikke har fået det endelige gennembrud i Arsenal, har det ikke afskrækket Premier League-klubben fra igen at holde øje med en ny komet fra Amager.

BT erfarer, at Arsenals interesse for FC Københavns 20-årige bomber, Andreas Cornelius, er rykket fra moderat til brandvarm.

Kilder oplyser, at Arsenals skandinaviske scout, Bobby Bennett, har været på plads for at se Cornelius i Superligaen mindst 10 gange, og nu har han rykket sagen helt op på chefscout Steve Rowleys bord. Det er ham, der i sidste ende beslutter, hvilke spillere der anbefales til Arsenal-manager Arsene Wenger, og derefter om der skal bydes på den pågældende spiller.

Ifølge BTs oplysninger vil Arsenals topfolk være på plads på fredag i den tjekkiske by Olomouc, hvor Andreas Cornelius i Bendtners fravær må forventes at starte inde i den vigtige VM-kvalifikationskamp, men det har ikke været muligt at finde ud af, om det er chefscout Steve Rowley selv, der kommer.

Sikkert er det, at man nu seriøst overvejer, om Cornelius skal være næste dansker i Arsenal. Ekstra Bladet skrev mandag, at prisskiltet på Cornelius med 16 mål i Superligaen hidtil kan nå helt op på 50 mio. kr., hvilket også indikerer, hvilke klubber der har den store unge angrebskomet i kikkerten.

Cornelius er stolt af interessen fra den store London-klub.

– Det er da selvfølgelig et kæmpe skulderklap, at sådan en klub holder øje med mig. Og hvis de har set mig så mange gange, så viser det jo, at det ikke bare er tilfældigt. Men jeg tager det faktisk helt stille og roligt. Jeg tænker ikke over det, for jeg har en lang kontrakt i FCK og udvikler mig rigtig fint der. Så længe der ikke er noget konkret, så tænker jeg kun på FCK, sagde Andreas Cornelius mandag aften i Marbella til BT.

Han håber at kunne gøre en forskel, hvis han får chancen fra start i VM-kvalkampen mod Tjekkiet.

– Jeg håber da at spille, det tror jeg vi alle gør her i truppen. Det er klart, at der er mere åbent for at spille nu hvor Nicklas Bendtner er skadet, så jeg vil rigtig gerne starte inde og hjælpe Danmark med at få vigtige point i den her kvalifikation.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu