Arsene Wenger afviser Arsenal-forlængelse

18. februar 2013 16:02 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Arsene Wenger afviser Arsenal-forlængelse
Billede mangler

2.830 dage. Så længe er det siden, at Arsenal har vundet et trofæ, men alligevel mente en engelsk avis at vide, at Arsenal og Arsene Wenger var i fuld gang med at diskutere en kontraktforlængelse af aftalen, der løber til 2014.

 

Men sådan forholder det sig ikke, sagde en tydeligt irriteret Wenger på mandagens Champions League-pressemøde inden tirsdag aftens opgør mod Bayern München.

– Det er forkert information. Jeg har arbejdet i England i 16 år, og jeg synes, jeg fortjener lidt mere kredit end forkert information med én eneste intention – at gøre skade, siger Wenger.

– Hvis det er korrekt information, der kommer ud af ingenting, er det i orden. Men dette er forkert information, der kommer ud af ingenting. Det er fuldstændig forkert, siger franskmanden.

Le Professeur, som Wenger også kaldes, vandt sidst et trofæ med Arsenal i FA Cup’en i 2005. I 2010 trak han også kontraktforhandlingerne til allersidste sæson inden aftaleudløb, før han forlængede.

Han møder lige for tiden stor modstand fra Arsenal-fans, der ønsker udskiftning på trænerposten. Arsene Wenger bliver jævnligt rygtet til Real Madrid og Paris St Germain, mens en rolle som sportsdirektør hos Arsenal også er i kortene, når han vælger at stoppe sin trænerkarrierre.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu