Blev hun voldtaget? Ung gravid præstekone dræbt under hjemmerøveri

Den kun 28-årige gravide præstekone, Amanda Blackburn, der her er fotograferet med sin mand og deres et-årige søn, Weston, blev fundet dræbt med tre skud liggende afklædt i en blodpøl i entreen. Foto: Resonate Church.
Udgivet Opdateret

28-årig gravid præstekone fundet liggende i blodpøl delvist afklædt – politiet har gjort gennembrud i sagen

En forfærdetlig sag i USA har trukket store overskrifter i medierne efter den 28-årige gravide præstekone, Amanda Blackburn den 10. november blev fundet liggende halvt afklædt i præstehusets entre i Indianapolis i en blodpøl skudt med tre skud. Amanda Blackburn var gravid i 13. uge.

Amanda Blackburn blev fundet af hendes mand, pastor Davey Blackburn. Han fandt sin kone dødeligt såret mens deres et-årige søn Weston, sad ved siden af hende.

Amanda Blackburn døde kort tid efter på hospitalet – det samme gjorde selvsagt det ufødte barn hun bar på.

Gennembrud – to anholdt

Mandag fik politiet i Indianapolis så et stort gennembrud i sagen og anholdte to formodede gerningsmænd, den 21-årige Jalen Watson og den 18-årige Larry Tayler.

Ifølge politiet er der “solide” beviser i sagen – blandt andet har et overvågningskamera filmet personer, der var i gang med andre indbrud i kvarteret ligesom der også skulle være billeder fra et overvågningskamera uden for præsteparrets hjem.

Hjemmerøveri der måske gik længere?

I første omgang arbejdes der på, at drabet på Amanda Blackburn er sket i forbindelse med et hjemmerøveri. men det faktum, at hun blev fundet delvis afklædt gør, at politiet ikke udelukker, at hjemmerøverne er gået efter andet end penge og kreditkort.

Den lokale anklager siger dog ifølge Daily Mail, at der endnu ikke er beviser nok i sagen til at sigte de anholdte for seksuelle krænkelser.

Præsten tilgiver drabet

Pastor Davey Blackburn må i øvrigt siges at have et stort hjerte. For midt i det biastalske drab på hans kone tilgiver han samtidig de to formodede gerningsmænd.

“Selv om det ikke for den smerte, vi føler, til at forsvinde, var jeg meget lettet over at få nyheden om anholdelsen af Amandas mordere i aftes” siger Davey Blackburn ifølge Daily Mail og tilføjer:

“Selv om alt inde i mig ønsker at hade, blive vred og glide ind fortvivlelse, vælger jeg vejen med tilgivelse, nåde og håb”.

Powered by Labrador CMS