ANNONCE

Asbjørn fangede lastbils groteske kørsel på video

20. marts 2018 11:26 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Hos politiet vil man finde ud af, om kørslen skal have konsekvenser.

Selve overhalingen finder sted et par minutter inde i videoen. Video: Privat.

Asbjørn Vester kører lastbil til dagligt, men den video der er knyttet til denne artikel, optaget fra Asbjørns lastbil, er heldigvis ikke noget, han ser hver dag. Den viser en tur, Asbjørn kørte fra Tørring mod Hammer i den sydøstlige del af Jylland, og den viser en lastbil foretage en alt andet end reglementeret overhaling.

Overhalingen fandt sted, mens Asbjørn kørte forbi et helleanlæg med svingbaner. Han har til TV2 Østjylland fortalt, at der bag ham havde kørt en lastbil i et tempo, der indikerede, at chaufføren gerne ville fremad.

De to lastbiler var, ifølge TV2 Østjylland, kørt af motorvejen og videre ud på hovedvej 13, og da Asbjørn fulgte vejen forbi helleanlægget, valgte chaufføren i den bagvedkørende lastbil slet og ret at overhale venstre om. I den modsatte kørebane.

Det ér ikke hverdagskost

Horsens Folkeblad har talt med Asbjørn om oplevelsen, der fandt sted 14. marts omkring 06.15.

– Jeg har kørt lastbil i 30 år, og jeg har set mange sjove og dumme ting. Både fra lastbiler og personbiler. Men det er heldigvis ikke hverdagskost, at nogen kører så idiotisk, siger Asbjørn Vester til Horsens Folkeblad.

Videoen valgte han at lægge på Facebook, og han er siden blevet kontaktet af Sydøstjyllands Politi, der til Newsbreak.dk oplyser, at man er ved at finde ud af, om man kan indlede en efterforskning mod den overhalende chauffør.

Det kunne være gået mere end galt

Overhalingen lykkedes uden, at nogen kom noget til, men Asbjørn Vester påpeger overfor TV2 Østjylland, at det meget vel kunne være gået ganske galt.-

– Hvis der var kommet en cyklist ud fra en sidevej, som selvfølgelig ikke havde forventet en lastbil der, så tør jeg slet ikke tænke på, hvad der var sket, siger han til TV2 Østjylland.

Er det i orden?

Til Horsens Folkeblad siger Asbjørn Vester, at han ikke identificerede lastbilens chauffør eller vognmand under overhalingen, men at formålet med videoen ikke har været at hænge nogen ud.

– Jeg har ikke nogen interesse i, at manden skal miste sit kørekort. Der er ikke tale om nogen form for hævnakt, men jeg synes, folk skal se det. Og jeg synes selvsagt, det skal stoppes. Der skete ikke noget denne gang, men er det så i orden? Det synes jeg ikke, siger Asbjørn Vester til Horsens Folkeblad.

Newsbreak.dk har talt med Asbjørn Vester. Han har givet tilladelse til, at vi bruger videoen i denne artikel, men han ønsker ikke at udtale sig yderligere om selve sagen.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu