Attentatet mod islamkritiker: Politiet gør klar til voldsom sprængning af genstand

5. februar 2013 15:25 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Attentatet mod islamkritiker: Politiet gør klar til voldsom sprængning af genstand
Billede mangler

Politiet har tidligere bedt mediefolk fjerne sig fra et område i Zoologisk Have, fordi en genstand angiveligt skal sprænges. Nu gør politiet også klar til at foretage en sprængning ved Lars Hedegaards hjem på Pelargonievej, hvor der tidligere på tirsdagen var skyderier, og formanden for Trykkefrihedsselskabet blev forsøgt dræbt. Det skriver bt.dk. Politiet har rykket afspærringerne ved Hedegaards hjem længere tilbage og oplyser til bt.dks folk på stedet, at der vil blive tale om en kraftig eksplosion. Politiet er talstærkt til stede.

 

I forbindelse med flugten har gerningsmændene, der har forsøgt at skyde islamkritikeren Lars Hedegaard, muligvis også efterladt en bombe, ligesom det samme kan være tilfældet under deres flugt gennem Zoologisk Have, hvor de blandt andet løb gennem flodheste-huset.

Der blev skudt lige hen over hovedet på Lars Hedegaard, og derefter forsøgte gerningsmanden at affyre endnu et skud, men pistolen gik i baglås, og det har muligvis reddet Hedegaards liv.

Hærens sprængningseksperter har været på stedet i noget tid og tager ingen chancer med pakken, der skulle have været afleveret til Hedegaard, oplyser TV2 News.

Pakken er undersøgt for fingeraftryk. Lars Hedegaard befinder sig i en politibil i nærheden, og politiet søger at sikre sig spor både på ham og på pakken, inden den sprænges.

Det vrimler med børnefamilier i Zoo på grund af åbningen af et nyt isbjørnehus.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu