ANNONCE

Au pair-piger sexmisbrugt af norsk par

30. november 2011 23:01 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Au pair-piger sexmisbrugt af norsk par
Billede mangler

Et norsk par har været for retten i en sag, der handler om misbrug af to filippinske au pair-piger.
Den ene af pigerne har meldt sine arbejdsgivere til politiet, fordi hun mener, at de har misbrugt hende og en anden au pair-pige seksuelt.
Parret er nu sigtet for menneskehandel, køb af seksuelle tjenester og for at have udnyttet deres stilling som arbejdsgivere, skriver nettavisen.no.
Parret stiller sig dog helt uforstående overfor den anklage. De hævder, at de ansatte de unge kvinder med det formål at varte dem op – ikke blot husligt, men også i soveværelset.
“Det var ikke sådan at vi kastede os over vores au pairer. Vi har været meget åbne overfor dem, og det galt ikke bare vores seksualitet, men vores livsstil generelt,” sagde parrets kvindelige halvdel i retten i dag.
De to arbejdsgivere mener, at pigerne vidste alt om parrets seksuelle præferencer, og de mener derfor ikke, det har overtrådt hverken loven eller de filippinske kvinders grænser. Her nævnte kvinden, ifølge nettavisen.no, en episode, hvor hun og hendes mand havde sex med de to au pair-piger.
“Vi lå i sengen og småsnakkede bagefter. Jeg oplevede, at alt virkede fint, og at ingen af os ikke havde det godt,” sagde hun under dagens retsmøde.
Kilde: Nettavisen.no

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu