Auri: Der er lang vej endnu

11. marts 2013 15:06 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Auri: Der er lang vej endnu
Billede mangler

Selvom Brøndby søndag aften fik tre tiltrængte point mod AGF vil man ikke se Brøndby-spillerne med armene hævet over hovedet i det næste stykke tid, siger cheftræner Auri Skarbalius.

 

– Vi er stadig et bundhold og ligger dernede, men vi er selvfølgelig glade for sejren og nyder det i dag, men allerede nu begynder vi at forberede os til næste kamp. Vi er helt nede på jorden, og der er ingen løftede arme. Der er lang vej endnu, siger han og nøjes med at glæde sig over, at holdet fik sin fjerde sejr i sæsonen.

– Som Superligaen viser sig, så er den meget lige, og der er mange lige kampe, men det vigtigste for os at vise i går (søndag red.) var, at vi kan vinde fodboldkampe, for det er vores største udfordring, siger han.

Der er elleve kampe tilbage i sæsonen, og for Auri Skarbalius er det vigtigt at holdet fokuserer på, at der stadig er 33 point tilbage at spille om. De næste to kampe i ligaen er mod FC Midtjylland og Esbjerg, der i tabellen begge er inden for rækkevidde for Brøndby, der er henholdsvis fem og tre point efter de to klubber. 

– Vi kigger ikke på, at vi i de næste par kampe skal have et bestemt antal point, men der er ikke nogen tvivl om, at hvis man vinder over de hold, der er tættest på dig, så giver noget ekstra, når modstanderne mister point i samme runde, siger Skarbalius.

Først handler det dog om pokalsemifinalen mod Esbjerg på onsdag, for selvom der er rigeligt at se til i bunden af ligaen, har Brøndby også ambitioner i pokalturneringen, og Auri Skarbalius regner ikke med at skule spare spillere i pokalturneringen, så længe spillerne er friske nok.

– Vi vil helst stille med det bedste hold hver gang, men vi skal også passe på, at konsekvensen af det kan være, at nogle spillere bliver skadet i længere tid. Vi kan leve med, at en enkelt spiller bliver overbelastet og sidder ude en enkelt kamp, men ikke hvis det koster os på længere sigt. Så det skal vi selvfølgelig tage hensyn til, siger han.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu