Auri raser over umotiverede Brøndby-spillere

14. april 2013 19:55 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Auri raser over umotiverede Brøndby-spillere
Billede mangler

Brøndby fik sent søndag eftermiddag gevaldige smæk, da holdet tabte med 3-0 på hjemmebane til Sønderjyske i Superligaen.

 

Et resultat, som fik træner Auri Skarbalius til at uddele en regulær skideballe til spillerne for en sløj indsat i så vigtig en kamp.  

– Det er ikke så tit, jeg giver skideballer, men her er det fortjent. Det er utilgiveligt og uforståeligt for mig, at man ikke i det mindste er klar til den test, som det er at spille mod Sønderjyske. Så sent som lørdag, da vi forberedte os, sagde vi, at det, man som minimum kan gøre mod Sønderjyske, er at være klar. Fordi de kommer med optimisme og gejst. Og så gør vi det modsatte. Og det er uacceptabelt og for dårligt af mine spillere, sagde han efter kampen.

Men her stoppede Auri Skarbalius ikke sine verbale smæk til spillertruppen, som med nederlaget tabte et vigtigt skrid i kampen for at overleve i Superligaen. 

– Spillerne er også voksne mennesker, og jeg ved godt, at det er min opgave at gøre dem klar. Men jeg vil aldrig nogensinde være en træner, der skal motivere spillerne. Det er jo deres arbejde, og de har et luksusarbejde, hvor de også skal nyde det samtidig. At man ikke er klar til sådan en kamp, er uforståeligt for mig, sagde han.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu