Auri revser Brøndby-spillerne: Uacceptabel 1. halvleg

13. marts 2013 21:34 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Auri revser Brøndby-spillerne: Uacceptabel 1. halvleg
Billede mangler

– Nu er jeg ikke en træner, der udleverer mine spillere. Men i dag vil jeg godt sige, at det var uacceptabel i første halvleg. Jeg syntes, at det var en pinlig attitude, vi havde, og vi var på hælene hele tiden, sagde en utilfreds Auri Skarbalius.

Brøndby fik i midten af anden halvleg udlignet på et straffespark af Jens Stryger Larsen, og det skal man prise sig glade for i Brøndby. For tv-billederne viste efterfølgende, at der burde have været dømt frispark udenfor feltet.

Ydermere skulle Oke Akpoveta, der fik tilkæmpet sig muligheden, have været vist ud 20 minutter før for et grim tackling, der kun kastede et gult kort af sig.

Esbjergs cheftræner, Jess Thorup, syntes heller ikke, at gult var nok.

– Nej, det synes jeg ikke. Jeg synes, at det er en direkte stempling ind på siden af knæet, sagde Jess Thorup.

Auri Skarbalius ville heller ikke afvise, at dommen var for mild.

– Som jeg ser det, så prøver han at tackle bolden og kommer for sent. Og dommeren dømmer gult kort, så det er det, sagde han.

Esbjerg kunne efter kampen køre den lange tur tilbage til Jylland velvidende, at man til returopgøret den 18. april har et godt udgangspunkt for at avancere til finalen. Men helt tilfreds med resultatet var man alligevel ikke.

– Vi må have gjort et eller andet rigtigt, siden jeg står her og er skuffet over at spille 1-1. Jeg synes, at vi spiller fremragende i første halvleg. Brøndby havde vel ikke en chance. Hvis jeg skal være ked af noget, så er det, at vi ikke holder momentum i anden halvleg, sagde Jess Thorup og fortsatte i samme åndedrag:

– Vi snakkede om, at et 2-1-nederlag ville være et rigtig, rigtig fint resultat, og nu står vi og er skuffede over 1-1.

Auri Skarbalius kunne afsløre, at han havde talt med store ord til sine spillere efter kampen, som skal i ilden igen på søndag i Superligaen.

– Med det vi leverer, så skal vi være glade for den gave, vi fik i form af resultatet, og at det kun blev 1-1. Det kunne være blevet meget værre, og alt taget i betragtning så har vi stadig gode chancer for at gå videre, afsluttede Auri.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu