Auri: Vi skal nok rejse os

3. marts 2013 20:20 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Auri: Vi skal nok rejse os
Billede mangler

For tiende gang i denne sæson måtte Brøndby gå fra en Superliga-kamp som tabere. Denne gang var det Randers FC, der vandt 2-0 på Brøndby Stadion efter et tidligt mål på straffespark af Ronnie Schwartz og et sent mål af Nicolai Brock-Madsen, som straffesparket blev begået mod.

 

Martin Albrechtsen blev oven i købet udvist for at begå straffesparket, der nok var forkert dømt, da forseelsen foregik udenfor.

– Desværre blev det hele ødelagt fra begyndelsen. Da vi fik en mand vist ud, var der ikke andet at gøre end arbejde hårdt og kompakt, sagde Auri Skarbalius efter kampen.

– Jeg hører, det var uden for feltet, men jeg vil ikke stå og pive over det. Sådan er det i fodbold. Nogle gange får man noget, og nogle gange koster det. Der var 80 minutter at spille, og det handlede om at organisere sig og satse på omstillinger og standardsituationer. Det var næsten ved at lykkes. Vi har en kæmpe chance med Dennis Rommedahl og Simon Makienok, og det var det er den berømte kynisme, der manglede, tilføjede Brøndby-træneren, der nu nok mente, at hans hold kan rejse sig

– Det er ikke alting, der er en dans på roser i livet. Så må vi bare vise, at vi kan rejse os.Jeg tror altid, at når man taber kampe, så påvirker det. Det eneste, det handler om, som jeg har sagt til spillerne, er, at vi rejser os. Jeg har lige rost spillerne for at kæmpe resten af kampen, sagde Auri Skarbalius.

Brøndby ligger med resultatet fremdeles sidst i Superligaen, og der er fire point plus en lidt dårligere målscore op til redning.

– Selv hvis vi vandt i dag, ville der ikke være noget, der var afgjort, men vi er selvfølgelig klar over, at der er færre kampe tilbage nu. Vi skal præstere bedre, sagde Auri Skarbalius, inden han tilføjede:

– Hvis man bliver ved med at tro på det, så vender tingene. Det er også det eneste, jeg kan blive ved med at gøre. I dag skaber vi heldigvis chancerne ti mod elleve. Tænk på, hvad der sker elleve mod elleve.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu