Aurvig uden millioner: Jeg er ikke bitter

30. april 2012 16:08 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Aurvig uden millioner: Jeg er ikke bitter
Billede mangler

Punktummet er endelig sat i den langvarige retstvist om Tine Aurvig-Huggenbergers tilsagnspension fra LO.
Procesbevillingsnævnet har i dag sagt nej til, at den tidligere næstformand i LO kan føre sagen om pensionen på seks til otte millioner kroner, som hun mener at have ret til, videre ved Højesteret.
Tine Aurvig-Huggenberger, der i dag er kommunikationsrådgiver i bureauet PrimeTime Kommunikation, konstaterer, at hun må opgive millionerne.
– Det ligger ikke til min person at være bitter. For mig har det været et principielt spørgsmål, som skulle afklares. Det er det så blevet nu, og det er slut. Jeg har et godt arbejde i dag, og så handler det sådan bare om at komme videre, siger hun til Newspaq.
LO-formand Harald Børsting noterer sig, at LO har vundet sagen. Men derudover har han ingen kommentarer.
Tine Aurvig-Huggenberger havde krævet, at LO betalte pension til hende, til hun fylder 62 år – selvom hun fratrådte i 2007, da hun tabte formandsvalget til Harald Børsting.
Og det fik hun medhold i i Københavns Byret i marts 2010. Men LO førte sagen videre ved i Østre Landsret, som i januar omstødte dommen fra byretten.
Tine Aurvig-Huggenberger og HK/Privat, som hun havde ført sagen sammen med, blev i landsretten dømt til at betale sagens omkostninger på i alt 550.000 kroner.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu