Avis: Don Ø skylder SKAT 15 millioner

11. februar 2013 09:00 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Avis: Don Ø skylder SKAT 15 millioner
Flemming Østergaard tiltales sammen med den tidligere direktør for Parken, Jørgen Glistrup, for kursmanipulation. Foto: Facebook.

Don Ø, alias Flemming Østergaard, er ifølge Ekstra Bladet en jaget mand.

 

Ikke nok med at tidligere direktør og formand for Parken Sport & Entertainment, Flemming Østergaard, har Bagmandspolitiet efter sig, så mener avisen at vide, at han også skylder 15 millioner kroner i skat.

Det gør Flemming Østergaard, der i folkemunde også er kendt som Don Ø, fordi han i flere år kun har betalt selskabsskat på 25 procent af sine indtægter fra virksomheden bag fodboldklubben FC København.

I værste fald kan det koste den tidligere FCK-boss en sigtelse for skattesvig.

Don Ø skulle ifølge oplysningerne have skaffet sig et overskud på 26 millioner kroner bare i årene 2003 til 2009, og i alt beløber tallet sig op i cirka 70 millioner kroner.

Pengene er alle gået ind på kontoen hos Flemming Østergaard Management, Østergaards private firma, og derfor har han kun betalt selskabsskat af de mange millioner.

De store summer kommer angiveligt fra ‘de særlige honorarer’, som Flemming Østergaard modtog, da han var involveret i Parken Sport & Entertainment.

Nu mener SKAT altså, at pengene er gået til Flemming Østergaard og ikke hans firma.

Hverken Flemming Østergaard eller Skat har endnu kommenteret på historien.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu