Avis: Minister fyrer Don Ø

24. april 2012 10:21 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Avis: Minister fyrer Don Ø
Billede mangler

Uffe Elbæk er ikke en mand, der ryster på hånden. Allerede ved den først givne lejlighed afsætter han halvdelen af mediegiganten TV2’s bestyrelse, selv om han dermed trækker stikket for nogle af de helt store navne i dansk erhvervsliv.
Blandt andre må den tidligere nationalbankdirektør Bodil Nyboe Andersen og den tidligere FC København-boss Flemming ‘Don Ø’ Østergaard således træde tilbage, når der på torsdag er generalforsamling i TV2.
Det erfarer Ekstra Bladet gennem flere kilder tæt på bestyrelsen.
Tv-stationens bestyrelse består af ni personer, hvoraf de tre er udpeget af TV2’s medarbejdere, mens seks er valgt af kulturministeren.
Af disse seks lader radikale Uffe Elbæk kun formand Lars Liebst, som til daglig er direktør i Tivoli, og den tidligere 3F-chefredaktør Palle Smed blive tilbage.
Alle seks blev udnævnt af den tidligere, borgerlige regering.
Det har endnu ikke været muligt at få kommentarer fra de implicerede parter. Alle de nuværende bestyrelsesmedlemmer henviser til deres formand, Lars Liebst. Og han henviser videre til kulturminister Uffe Elbæk.
Men ministerens spindoktor lader Ekstra Bladet vide, at han ikke har i sinde at udtale sig, før udnævnelsen af de nye medlemmer er offentliggjort direkte fra ministeriet.
Kilde: Ekstra Bladet

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu