ANNONCE

Avis tier over for politi i skattesag

21. december 2011 13:53 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Avis tier over for politi i skattesag
Billede mangler

Normalt tør Ekstra Bladet, hvor andre tier. Men det gælder ikke i den såkaldte skattesag, hvor avisen ikke ønsker at udtale sig til politiet.
Sagen omhandler den mulige lækage, som måske er foregået fra den tidligere skatteminister Troels Lund Poulsens (V) spindoktor til flere medier – heriblandt Ekstra Bladet.
Avisen frygter at blive misforstået i sagen.
“Historien har været offentliggjort, hvor det, som Jan Kjærgaard har drøftet med Peter Arnfeldt (tidligere spindoktor red.), er gengivet i Ekstra Bladet. Hvis der skal siges mere, end det der stod i Ekstra Bladet, så skal ske til en dommer. Så er vi fri for at få forskellige opfattelser fra politimænd og journalister,” siger Ekstra Bladets advokat Ulrik Ibfelt til Newspaq, og fortsætter:
“Vi har forklaret det rigtige, det står i Ekstra Bladet, og det gentager vi, når vi kommer for en dommer i undersøgelseskommissionen.”
Når Ekstra Bladet ikke vil udtale sig, mangler politiet vidner i sagen, som dermed må ligge ved kommisssionen.
“Chefredaktør Poul Madsen og journalist Jan Kjærgaard på Ekstra Bladet vil ikke udtale sig til politiet, men gerne til undersøgelseskommissionen. Det er grunden til, at jeg synes, det er rigtigt, at kommissionen også får til opgave at undersøge, hvem der har videregivet eller forsøgt at videregive fortrolige oplysninger,” siger politidirektør i Københavns Politi, Johan Reimann.
Politiets efterforskning kører videre uden at afhøre vidner.
 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu