Avis: Waterfront skulle tjekke minister for DSB

9. februar 2013 13:26 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Avis: Waterfront skulle tjekke minister for DSB
Billede mangler

Samarbejdet mellem DSB og det stærkt kritiserede PR-bureau Waterfront handlede ikke bare om at holde kritiske journalister beskæftiget.

 

Ifølge Jyllands-Posten bad DSB også Waterfront om at undersøge transportminister Henrik Dam Kristensens (S) holdninger på trafikområdet nærmere.

Ifølge avisen bad underdirektør i DSB, Claus Klitholm, lederen af Waterfront, Lars Poulsen, om at undersøge, hvordan Henrik Dam Kristensens synspunkter hang sammen.

– Kan I hjælpe med at opklare, hvorfor ministeren sondrer på den måde, og hvorledes han forestiller sig processen om den anden del af aftalen, skulle Claus Klitholm ifølge Jyllands-Posten have skrevet i en mail til Lars Poulsen 20. marts 2012.

Anledningen var en undren over, at ministeren havde bedt transportsektoren komme med input til, hvordan den offentlige transport kunne gøres billigere og ikke bedre.

Cirka er måned efter svarer Lars Poulsen via mail, som også sendes til DSBs strategiske kommunikationschef:

» Jeg havde et par timer sammen med Henrik Dam i aftes, vi fik drøftet både DSB specielt og økonomi til infrastruktur generelt«, skriver han og fortsætter senere »alt dette er sagt i fortrolighed (…)«.

Henrik Dam Kristensen kan ikke genkende Jyllands-Postens udlægning, og han afviser over for avisen, at han nogensinde skulle have talt fortroligt med Lars Poulsen.’

Transportministeren betegner mailen som »en overdrivelse af de faktiske forhold.«

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu