ANNONCE

Så er der aprilsnar: Hoppede du på dem her?

1. april 2016 09:09 | Af: Ritzau Fokus

1. april kan du læse om fortsættelsen af Matador, katolsk helgenkåring af Martin Luther og dyre flybilletter.

Så er der aprilsnar: Hoppede du på dem her?
Regentparret går ifølge BT til en kendt parterapeut, men man bør nok være varsom med at tage historien for gode varer datoen taget i betragtning. Foto: Nikolai Linares/Scanpix

1. april er en begivenhedsrig dag i medierne, som traditionen tro bringer opdigtede nyheder, der skal snyde læserne.

En af dagens såkaldte nyheder vil glæde de mange Matador-fans.

DR laver nemlig en borgerlig fortsættelse af den populære tv-serie Matador. Fortsættelsen vil vise udviklingen hos familierne i Korsbæk fra slutningen af 1950’erne og videre op gennem både 1960’erne og 1970’erne. Det skriver Politiken i sin aprilsnar.

Regentparret til parterapeut

I kongehuset skal dronning Margrethe og prins Henrik til at kæmpe for parforholdet. De får ifølge BT’s aprilsnar hjælp til at samle trådende af en fransk parterapeut ved navn monsieur Poisson D’Avril.

Han har tidligere hjulpet Frankrigs præsident, François Hollande, og Verdensbankens skandaleramte forhenværende direktør Dominique Strauss-Kahn med at komme igennem sager om utroskab.

Kristeligt Dagblad er også med på at aprilsnarre læserne. Efter 500 års strid rækker Vatikanet ifølge avisen hånden ud til protestanterne.

Pave Frans vil helgenkåre Martin Luther, der i sit opgør med den katolske kirke, lagde grunden til Reformationen.

Det kan godt blive lidt dyrt, næste gang du skal ud at flyve. Ifølge Berlingske må den samlede vægt af passageren, håndbagagen og kufferten højst være 105 kilo. Hvert kilo koster ekstra, uanset om det er i kufferten eller sidder på sidebenene, skriver avisen i sin aprilsnar.

Dong mangler møller

Dong er igen i modvind. Nu mangler firmaet blæst til de vindmøller, der står bagest i vindmølleparkerne, da de forreste stjæler det hele og suger kraften ud af blæsten. Det skriver Information. Problemet er opstået i takt med, at vindmølleparkerne er blevet større.

DR Drama, som i Politiken laver en fortsættelse af Matador, bliver i stedet slagtet i Ekstra Bladets aprilsnar.

Afdelingen skal nedlægges, og det er på bestilling af Dansk Folkeparti, der er træt af kritik fra DR’s dramaafdeling. I bytte har DF lovet statsministeren at stemme for skattelettelser til efteråret.

/ritzau/

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu