Azarenka: Målet er nået

26. januar 2013 13:38 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Azarenka: Målet er nået
Billede mangler

Udskældte Victoria Azarenka genvandt Australian Opens damesingle-titel.

 

– Målet er nået, sagde hun og henviste både til, at det lykkedes at forsvare den titel, hun i fjor sikrede sig for første gang i karrieren og forsvare den verdensrangliste-førsteplads, som Serena Williams ellers ville have overtaget, hvis det var blevet til nederlag mod den kinesiske veteran.

Men det tør nok siges, at den 23-årige hviderussiske tennisspiller de seneste dage har været under stort pres. Efter hun i semifinalen mod Sloane Stephens bad om lægebehandling på et kritisk tidspunkt, og dermed tog sig tid til at samle sig mentalt op, er hun i den grad blevet skældt ud af såvel fans som medie-repræsentanter.

– Oplevelsen har taget hårdt på mig. Der kan siges mange ting op episoden. Jeg vælger i stedet at tie og se fremad, sagde Victoria Azarenka, der takket være erobringen Australian Open-trofæet blev 14 mio. kroner rigere.

Li Na ærgrede sig fuldt forståeligt over finalenederlaget.

– Efter jeg var i finalen her for to år siden, havde jeg håbet, at det nu var min tur til at vinde. Desværre gik det ikke sådan. Men jeg kommer helt sikkert tilbage næste år, og gør her et nyt forsøg, sagde Li Na, der undervejs i den dramatiske finale måtte lægebehandles to gange. Blandt andet blev venstre ankel hårdt medtaget.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu