Azarenka svækket før mestermøde mod Wozniacki

13. marts 2013 11:58 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Azarenka svækket før mestermøde mod Wozniacki
Billede mangler

Der er lagt op til mestermøde i kvartfinalen ved WTA-turneringen BNP Paribas Open i den amerikanske by Indian Wells.

 

Således duellerer de sidste to års vindere – danske Caroline Wozniacki og hviderussiske Victoria Azarenka – torsdag aften dansk tid. 

– Det bliver hårdt. Men jeg glæder mig, siger 22-årige Caroline Wozniacki og tilføjer:

– Siden vi sidst mødtes har Victoria udviklet sit spil rigtig meget. Jeg synes, jeg har spillet godt det seneste stykke tid. Men det har hun også. Skal jeg vinde, skal jeg finde bringe mit A-spil ind på banen.

Den et år ældre Victoria Azarenka, der netop har mistet verdensranglistens førsteplads til Serena Williams, ser også frem til kampen.

– Caroline er en fantastisk spiller. Hun ved, hvordan man skal toppræstere i de store kampe. Det bliver utvivlsomt meget interessant, siger Victoria Azarenka, der dog ikke melder sig 100 procent fit-for-fight.

– Jeg har et stykke tid haft ankelproblemer. Desværre plager de mig stadig, siger Victoria Azarenka, der af samme årsager kun har gennemført to turneringer i år.

Men det tør nok siges, at hun i disse har spillet op til sit allerbedste. Således blev det til finalesejre ved Australian Open i Melbourne og i Doha.

– Selvfølgelig er det rart, at jeg i årets første 17 kampe stadig ikke har tabt. Men ærlig talt interesserer jeg mig ikke for statistikker. Når man står på banen, kan de ikke bruges til noget som helst, siger Victoria Azarenka, der har tabte fire af seks kampe mod Caroline Wozniack.

– Det kan man heller ikke bruge til nogen som helst. Siden vi spillede mod hinanden sidst (i Rom i 2011, red.) er jeg blevet en meget bedre tennisspiller, siger Victoria Azarenka.

Den tidligere danske topspiller, Tine Scheuer-Larsen, der nu er ansat som tenniskommentator på TV3 Sport, kalder kampen mod Victoria Azarenka for ‘en fin test’ for Caroline Wozniacki.

– Jeg synes, Caroline har spillet godt i sine første kampe i Indian Wells. Her passer det lidt langsomme hardcourt-underlag perfekt til hendes lidt afventende spillestil. Det Caroline præsterede mod Nadia Petrova (i ottendedelsfinalen, red.) var rigtig godt. Azarenka er favorit. Men Caroline har bestemt en chance, siger Tine Scheuer-Larsen, der blandt andet baserer sin vurdering på, at Victoria Azarenka stiller halvskadet op til kampen.

– Sjovt nok har Azarenka en dansk fysioterapeut (Per Bastholt, red.) fastansat. Det bliver hans ansvar at få hende gjort klar, siger Tine Scheuer-Larsen.

Vinderen af kvartfinalen mellem Caroline Wozniacki og Victoria Azarenka møder i semifinalen vinderen af kampen mellem Angelique Kerber og Samantha Stosur. I de to andre kvartfinaler mødes Petra Kvitova-Maria Kirilenko og Maria Sharapova-Sara Errani.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu