ANNONCE

Både John og hans forældre døde af Covid-19

18. august 2020 18:51 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En helt urimelig tragedie.

Både John og hans forældre døde af Covid-19
Det amerikanske flag på halv stang. Foto: Scanpix

22. april døde 51-årige John Freda på grund af komplikationer fra smitte med Covid-19.

24. april døde både Victoria Freda, 83 år, og hendes mand Lawrence Freda Jr. på 85 – begge var smittet med Covid-19. De var Johns forældre.

Historien er først kommet frem nu, i august, fordi New Jerseys guvernør Phil Murphy rettede blikket mod familiens tragedie under en pressebriefing om, hvordan udviklingen af situationen med coronavirus reelt går i staten. Det skriver NBC News.

– Tre store og elskende sjæle blev taget fra den samme familie inden for bare 48 timer. For deres skyld og for alles skyld må vi gøre alt, vi kan for at sagtne spredningen af denne virus og derved redde liv, sagde guvernøren på pressebriefingen onsdag.

Uadskillelige

Ægteparret Victoria (kun kendt lokalt som Vicki) og Lawrence (kendt som Larry) beskrives i mindeord lagt online af familien som uadskillelige efter mere end 62 års ægteskab. Det viste sig tydeligt, da døden indtraf for begge på selv samme dag.

Vicki havde altid gode råd, og var endnu bedre til blot at lytte. Vicky og Larry nød ture til casino, og de havde det altid sjovt, om de vandt eller ej”, står det blandt andet, men det står klart, at familielivet som mor til tre drenge og en håndfuld børnebørn var vigtigst.

Larry vil blive mindet som en, der mere end noget andet satte pris på sin tid med at tage sig af sin hustru – og at være sammen med sin familie. Gerne til kortspil.

Sønnen John havde en særlig evne til at få folk til at føle sig specielle. “Han kunne bruge timevis på at skabe den perfekte gave. John vil blive husket som sjov, tankeful, intelligent og indadskuende”, står det i hans mindeord.

Mere end 170.000 mennesker er mandag registreret som, at deres død kan relateres til Covid-19 i USA.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu