ANNONCE

Bådulykkke: Én person er stadig ikke identificeret

20. juni 2019 12:42 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

To personer omkom efter bådulykken ved Køge Bugt onsdag aften. Københavns Vestegns Politi mangler stadig at identificere en af de omkomne.

En båd med fire personer kæntrede i vandet ved Køge Bugt ud for Avedøre onsdag aften. Efterfølgende kunne Københavns Vestegns Politi kunne senere oplyse, at to af bådens fire person var omkommet.

Den ene mand, der omkom er identificeret, mens Københavns Vestegns Politi fortsat mangler at identificere den anden, der omkom ved den tragiske bådulykke.

Håber på hjælp

Det var lykkes en 24-årig mand selv at svømme i land, mens en 33-årig mand, der var ved bevidsthed, blev reddet op af vandet.

En 31-årig mand blev reddet op af vandet, men blev erklæret død på stranden. Der mangler dog fortsat identitet på den sidste mand, som Københavns Politi omtaler som en yngre mand i deres pressemeddelelse.

Københavns Vestegns Politi skal senere i dag afhøre de to overlevende, og politiet håber, at de kan hjælpe med identifikationen.

– Det er meget muligt, at de kan hjælpe os med at identificere den fjerde. Vi skal foretage grundige afhøringer, og jeg vil da håbe på, at vi i løbet af kort tid får identificeret vedkommende, siger Vicepolitiinspektør ved Københavns Vestegns Politi Søren Enemark til Newsbreak.dk.

Båd bjærget

Københavns Vestegns Politi kan også oplyse, at de har bjærget båden fra ulykken, og de regner med, at den kan klarlægge ulykken nærmere.

– Vi skal besigtige båden, og det handler om at finde en indikation på, hvad vi betegner som en tragisk ulykke, og for at finde noget, der kan hjælpe med at identificere den sidste, siger Vicepolitiinspektøren.

Ifølge det foreløbige vidneudsagn var årsagen til kæntringen, at båden fik motorstop og begyndte siden at tage vand ind.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu