Baby død i dagplejen: Otteårig mistænkt

20. april 2017 08:00 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

Politiet mistænker lige nu en otteårig pige for at have stået bag en babys død.

Baby død i dagplejen: Otteårig mistænkt
Ifølge den lille drengs mor prøvede dagplejen at dække over dødsfaldet. Arkivfoto: SCANPIX

En otteårig pige er lige nu mistænkt for at stå bag et-årige Koreys død, efter han blev efterladt uden opsyn i en dagpleje i Michigan. Det skriver CBS News.

Politichefen Jeffrey Lewis fra Muskegon, en by i Michigan, fortæller at politiet mener, at den etårige græd, og at den otteårige pige prøvede at gøre noget ved det.

Børn gemmer hvad de “ødelægger”

Lewis fortæller, at babyen blev fundet gemt i et soveværelse fredag morgen. Dødsårsagen er stadig ukendt.

– Personen der var involveret i dødsfaldet synes nok, der var gået noget galt. Hvis du er et barn og ødelægger noget, prøver du at gemme det, fortæller Lewis.

Hændelsen skete, mens børnene blev efterladt uden opsyn i et par timer. Politiets vigtigste vidne er et andet barn på fem år.

– Jeg troede jeg havde set alting, men det her chokerer mig. Jeg kan næsten ikke forstå det, siger Lewis.

Baby havde bidemærker i ansigtet

Drengens mor, Bryanna Reasonover, fandt sin søn bevidstløs, da hun kom for at hente sine tre børn. Hun havde afleveret dem ved dagplejen aftenen inden, da hun skulle arbejde om natten. Hendes to andre børn på to og syv, sov da deres lillebror fik skader, der kostede ham livet.

Ifølge Mlive siger moren, at dagplejemødrene prøvede at dække over, Koreys skader.

– En af dagplejemødrene sagde, at Korey var virkelig træt, og at hun havde skiftet hans ble, uden han vågnede, fortæller moren.

Da hun samlede sin søn op fra den kravlegård hvor han lå, lagde hun mærke til bidemærker og blå mærker på hans ansigt.

– Jeg samlede Korey op og tænkte, at han sov og så vippede hans hoved til siden, fortæller Reasonover.

Dagpleje vil tørre død af på mor

Moren hørte sin søn gispe efter luft og hjemmets ejer begyndte at udføre førstehjælp på den lille dreng, mens der blev ringet efter en ambulance. Men det var ikke nok, og den lille dreng overlevede ikke.

Korey havde bidemærker på hans fingre og dybe bidemærker på hans ansigt. En seksårig pige har ifølge Reasonover fortalt hende, at den mistænkte pige havde lagt Korey i et skab og at han blødte. Nogen fra dagplejen lagde ham senere i kravlegården, fortalte pigen.

Ifølge politichefen lader det til, at Korey havde grædt uden nogen fra dagplejen var kommet hen til ham. Derfor havde den otteårige prøvet at få ham til at stoppe. Han siger også, at børnene har været alene i mindst et par timer.

Den knuste mor mener, at hjemmeplejen prøvede at dække over drengens skader, i håbet om, at hun ville tage ham med hjem, så dagplejen ikke ville blive involveret.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu