ANNONCE

Babylykke efter Luksusfælden

29. september 2020 21:00 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk og Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Det var ikke planlagt.

Babylykke efter Luksusfælden
Parret går nu en lys fremtid i møde. Foto: TV3

Benjamin og Maria, der tirsdag aften tonede frem på skærmen i TV3-programmet Luksusfælden har fået styr på tilværelsen efter solid hjælp fra eksperterne Sesilie Munk Stenderup og Kenneth Hansen. Nogle ting kan man dog ikke helt selv kontrollere. For eksempel sådan noget som familieforøgelse.

Tirsdagens afsnit af Luksusfælden endte med lutter smil på læben, da Benjamin og Maria kunne blive gældfri på kun et års tid. Det krævede dog, at Benjamin ikke faldt i gamblingfælden igen. I året inden Luksusfælden besøgte parret, havde 22-årige Benjamin i gennemsnit brugt hele 18.000 kroner om måneden på spil og oddset.

Det er derfor altafgørende for parrets fremtidige økonomi, at han kan holde sig fra fristelsen. Det er tilfældet, forsikrer Benjamin Newsbreak.dk.

– Jeg spiller stadig slet ikke. Jeg har haft spilletrangen nogle gange, men jeg har ikke råd til det, så jeg lader være, siger den unge mand.

Baby på vej?

Med et nyt, lyst syn på økonomien kunne parret også snart tage hul på en fælles drøm; forældreskabet. Det var især Marias store ønske at føre slægten videre. Parret var dog enige om, at det ikke skulle være nu – og i hvert fald helst skulle være et sommerbarn.

– Det var så ikke lige planen, men vi skal faktisk have en datter om to måneder, afslører Benjamin efter at have fået kærestens tilladelse. De er rigtig glade for nyheden trods den manglende planlægning, men det er nu engang sådan, livet udvikler sig.

Parret er positivt stemt for fremtiden og overbevist om, at de sammen nok skal blive ved med at holde styr på det fælles liv med alt, det indebærer. “Vi er jo to om det, og vi kæmper videre sammen”, som Benjamin siger.

– Jeg synes også, det er vigtigt at kunne give det videre, at jeg har styr på mit liv, tilføjer Benjamin.

Kunne ikke klare det selv

At være med i Luksusfælden ser Benjamin som den helt rigtige løsning på udfordringerne med parrets økonomi. Han fortæller, at det går rigtig godt, og selv om de to unge mennesker ikke nødvendigvis skriver alle udgifter ned, så har de nu en helt anden økonomisk forståelse.

– Vi tænker meget mere over, hvad vi køber, og vi bruger kun det, vi har, når der er betalt af på gælden, fortæller Benjamin.

Særligt Benjamin var økonomisk derude, hvor det kan være svært at gøre andet end at træde vande, og det var også derfor, han til sidst meldte sig til Luksusfælden og trodsede alle tanker om at blive set ned på i offentligheden.

– Det har været så godt. Jeg fortryder ingenting. For mig var jeg nået dertil, hvor jeg ikke kunne have hjulpet mig selv på den måde, som eksperterne har. Det har været den helt rigtige hjælp, siger den vordende far.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu