ANNONCE

Bachmann trækker sig som præsidentkandidat

4. januar 2012 18:55 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Bachmann trækker sig som præsidentkandidat
Billede mangler

Den republikanske politiker Michelle Bachmann har som den første trukket sig fra kampen om at blive sit partis præsidentkandidat.
Det offentliggjorde Bachmann på et pressemøde onsdag eftermiddag, skriver CNN.
Michelle Bachmann fik kun fem pct. af stemmerne ved tirsdagens valg i Ohio, som markerede startskuddet på en ugelang, national valgrunde, som skal kåre republikanernes foretrukne kandidat til præsidentvalget i november, og det var ikke nok til at holde troen om en endelig sejr i live.
“I aftes talte indbyggerne i Iowa med en meget klar stemme, og så jeg har besluttet at træde til side,” sagde Bachmann og tilføjede, at hun vil “fortsætte med at bekæmpe præsidentens socialistiske dagsorden.”
Bachmann kom tidligt i valgkampen i hård politisk modvind, da det blev afsløret, at hun sammen med sin mand driver en klinik, hvor de hævder at kunne kurere homoseksuelle gennem samtaleterapi. Kritikken formåede dog aldrig at bide sig fast, og hun blev betragtet som en ny Sarah Palin (populær republikansk politiker, red.).
Hun var vælgernes foretrukne kandidat i en kort periode i efteråret og blev støttet af den indflydelsesrige konservative bevægelse Tea Party, men siden da er hendes tilslutning faldet til under ti pct.
Kilde: CNN

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu