Både Olesen og Bjørn er klar til Masters-finale

13. april 2013 09:42 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Både Olesen og Bjørn er klar til Masters-finale
Foto: Wikipedia.

Thorbjørn Olesen gør Thomas Bjørn selskab i weekendens finalerunder i US Masters.

 

Thorbjørn Olesen sneg sig lige akkurat med til weekendens finalerunder, da han fredag gik to slag under par og dermed klarer finalecuttet.

Efter en miserabel debut på den frygtede Augusta-bane torsdag, hvor han gik seks slag over par, fik Master-debutanten bedre styr på sit spil fredag, og det var altså nok til en plads i finalefeltet.

Dermed slår han lørdag ud i fire slag over par. I øvrigt det samme som det 14-årige kinesiske golffænomen Tianlang Guan, der har skrevet sig ind i historiebøgerne som turneringens yngste deltager nogensinde.

Thomas Bjørn er samlet to slag over par før finalerunderne. Det er i øvrigt niende gang, at den danske veteran er med i Masters, og det er sjette gang, han klarer cuttet.

Tiger Woords og Rory McIlroy, de to største favoritter i årets første major-turnering, rykkede begge frem på andendagen på Augusta-banen. Woods gik fredagens runde i et slag under par, og han er nu avanceret til en delt syvendeplads. Rory McIlroy klarede runden i to slag under par, og han er nu på en samlet 14. plads.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu