ANNONCE

Bader sig i succes: 1,6 mio. seere

2. februar 2021 20:07 | Af: Claus Jessen, cj@newsbreak.dk og Ritzau Info

Seriens højeste seertal på selve dagen

Bader sig i succes: 1,6 mio. seere
I ottende sæson af "Badehotellet" møder seerne for første gang skuespiller Andreas Jebro, som privat er gift med Amalie Dollerup, der spiller bestyrerinden Amanda i successerien. Foto: Mike Kollöffel/TV2/Free

Hvis der er noget, som åbenbart kan trække seerne til fjernsynsskærmen i disse mørke og coronabefængte tider, så er det åbenbart ‘Badehotellet’ på TV2.

Hele 1.661.000 danskere fulgte med – klinet til tv-skærmen – da en ny omgang Badehotel  havde premiere i denne uge. Det oplyser TV2.

Sidst vi forlod TV2’s hitserie “Badehotellet”, var det under Anden Verdenskrig, hvor tyskerne blandede sig i gæsternes gøren og laden på hotellet syd for Skagen.

Og danskerne har tilsyneladende været spændte på at se, hvad der nu skal ske med seriens farvestrålende hovedpersoner.

Tiden spiller ind

Det første afsnit i den nye, ottende sæson slog nemlig seerrekord og blev set af 1.661.000 danskere, da det havde premiere mandag.

Det er seriens højeste seertal på selve dagen for en tv-visning, skriver TV2 i en pressemeddelelse.

Ifølge TV2’s fiktionschef, Katrine Vogelsang, kan de høje seertal have noget at gøre med den tid, vi er i.

– I coronatiden, hvor vi danskere ikke må have gæster, får vi endelig besøg af “familien fra Badehotellet”, som vi har fulgt i tykt og tyndt i mange år, og som vi har glædet os til et gensyn med, udtaler hun i pressemeddelelsen.

Får fornem pris

“Badehotellet” kan også streames på TV2 Play. Derfor vil det endelige seertal først kunne gøres op den 9. februar, oplyser tv-stationen.

Manuskriptforfatter Stig Thorsboe, som sammen med hustruen Hanna Lundblad skriver “Badehotellet”, fik forleden tv-branchens hæderspris Årets Otto.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu