Bag lås og slå: Mand mistænkt for at serie-krænke kvinder på vej hjem fra byen

16. november 2018 20:18 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Politiet har efterforsket sagerne intenst. Nu er en mand anholdt.

Bag lås og slå: Mand mistænkt for at serie-krænke kvinder på vej hjem fra byen
En 30-årig mand har været i grundlovsforhør - mistænkt for flere seksuelle overgreb. Foto: Colourbox.

En 30-årig mand fra Aalborg blev i dag fængslet i fire uger frem til 14. december 2018, sigtet for flere tilfælde af forsøg på seksuelle overgreb. Overgreb, der alle er begået i Aalborg.

Det skete ved et grundlovsforhør i Retten i Aalborg, der blev afholdt for lukkede døre.

Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Den 30-årige blev anholdt klokken 10.25 fredag formiddag. Han er nu mistænkt for tre tilfælde af forsøg på voldtægt samt et tilfælde af blufærdighedskrænkelse.

Der er tale om seksuelle overgreb, der alle sker i perioden fra februar 2018 til oktober 2018 i området omkring Østerbro, Bonnesensgade, Østre Havnegade og Østre Anlæg i Aalborg.

Den 11. februar klokken 01.05, forsøges en 21-årige kvinde voldtaget i området omkring Bonnensgade og Østre Anlæg. Efter at forurettede råbte op, flygtede gerningsmanden.

Den 25. marts klokken cirka 05.30 udsættes en 25-årig kvinde for blufærdighedskrænkelse på Bonnensgade, hvor kvinden beføles.

Den 21. oktober klokken cirka 04.10, forsøges en 23-årig kvinde voldtaget i området omkring Østerbro i Aalborg. Hun nåede at flygte ind i sin lejlighed.

Den 21. oktober klokken cirka 05.15, forsøges en 21-årig kvinde voldtaget i området omkring Østre Havnegade i Aalborg. Efter at hun råbte op, flygtede gerningsmanden.

– Det er alvorlige sager. I alle sagerne ser vi en ensartet fremgangsmåde: Unge kvinder, der er på vej hjem fra en tur i byen, bliver overfaldet af en gerningsmand, siger lederen af politiets efterforskning, vicepolitiinspektør Frank Olsen.

Intens efterforskning

Politiet har siden den første anmeldelse i sagen i februar 2018 efterforsket intenst for at finde gerningsmanden.

– Vores efterforskning har været massiv. Vi har blandt andet afhørt de forurettede, vi har afhørt de forskellige vidner, og vi har gennemgået timevis af videoovervågning – og det er de disse efterforskningsskridt, der er med til at lede os på sporet af den formodede gerningsmand, som vi altså i dag kunne anholde og fremstille i grundlovsforhør, forklarer vicepolitiinspektør Frank Olsen.

Da grundlovsforhøret blev afholdt for lukkede døre, så har politiet ingen yderligere kommentarer til sagen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu