ANNONCE

Bagedysten er helt ude i skoven

24. oktober 2020 17:22 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Naturen er det helt store omdrejningspunkt i lørdagens afsnit om Den store bagedyst.

Det var uhyggeligt, da de ni amatørbagere skulle lave Halloween-inspirerede kager. Dog må det siges at være udfordringen, hvor deltagerne skulle lave slik, der blev udslagsgivende.

Lørdag er det naturen, der skal fortolkes i Den store bagedyst.

En smuk træstub

De otte amatørbagere må lørdag fatte deres praktiske tøj og hoppe i gummistøvlerne, når de alle sammen skal en tur i skoven. Det fremgår af programomtalen.

Derude skal deltagerne finde frem til noget helt specielt, da det er en del af den hemmelige udfordring.

Alle udfordringer tager da også udgangspunkt i det grønne, for naturen er et gennemgående tema for de otte amatørbagere, der kastes ud i svære opgaver.

Kreativiteten skal som altid være i top, når deltagerne skal lave portionskager, der er forklædt som skovens dyr.

I mesterværket skal deltagerne forsøge at få deres velsmagende kager til også at være vellignende. Kagerne skal nemlig udformes som træstubbe.

Se om det lykkedes lørdag klokken 20.00 på DR 1.

Uspiseligt slik

I tredje afsnit af Den store bagedyst måtte Wissam Bouqasri vinke farvel til programmet. Det var nok mest på grund af det slik, hun serverede.

Det var faktisk helt umuligt for de to dommere, Markus Grigo og Katrine Foged Thomsen, at smage på vingummi-burgerne, som Wissam Bouqasri stod bag. De var endt som en regulær grød.

– Vi var helt færdige af grin, dommerne og jeg. Vi kunne slet ikke holde til det, sagde Wissam Bouqasri og fortsatte:

– De andre var overraskede over min reaktion og syntes, det var super sejt, at jeg håndterede det på den måde. Men der var jo ikke noget at gøre ved det. Man skal ramme temperaturerne meget nøjagtigt, når man laver vingummi, og det gjorde jeg ikke.

– Da vi i sin tid fik at vide, at vi skulle lave slik, tænkte jeg også bare: “Oh my Lord! Nej, nej, nej, nej, nej!”. Der er mange undskyldninger. I bund og grund er det bare dårligt held. Tit i teltet handler det også meget om held – uden at lyde for voodoo-agtig.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu