Bagedyst-vinder: -Jeg er overrasket og meget glad

29. november 2017 21:07 | Af: Elo Christoffersen, ec@newsbreak.dk

Den store bagedyst 2017 er slut. Nu er vinderen fundet.

Onsdag aften blev vinderen fundet af Den store bagedyst 2017, skriver Kendte.dk.

Vinderen blev 51-årige Andrea Søllested fra Næstved.

Dermed vandt hun over de to andre finaledeltagere – Jesper Søvndal fra Kolding og Kirsten Jazmin Thur fra Odense.

Overrasket og glad

Andrea Søllested er glad efter sejren:

– Jeg er overrasket og er meget glad, fortæller hun til Kendte.dk.

Dygtige finalister

Andrea Søllested synes også, at de to andre deltagere i finalen var dygtige.

Hun har derfor svært ved, at fortælle, hvorfor netop hun stod som vinder af Den store bagedyst:

– Sejren kunne være faldet til hvilken som helst af os deltagere. Jeg har en god æstetisk sans. Jeg har været god til at holde mig til min egen plan. En anden udslagsgivende ting kan være, at jeg er god til at lukke af for omverdenen. Jeg tror ikke jeg lader mig presse ligeså meget af virakken omkring os i finalen, forklarer Andrea Søllested og tilføjer:

– Jeg følte måske jeg havde vundet – forstået på den måde, at jeg var kommet i finalen. Jeg har været med hele vejen i alle ni programmer og har fået det hele med. Jeg var bare glad for, at jeg var nået i finalen.

Andrea husker ikke da hun blev udråbt som vinder

Da vinderen blev udnævnt i Den store bagedyst, så husker Andrea ikke helt, hvad hun tænkte:

– Jeg kan ikke huske det, griner Andrea og fortsætter:

– Det var som om, at jeg så det hele udefra – ligesom en film. Det var helt surealistisk. Jeg husker der var en masse larm, alle klappede og det stærkt bagefter. Der skulle en masse ting. Jeg følte en stor overraskelse og en taknemmelighed, forklarer Andrea Søllested.

Der gik et par dage inden det helt gik op for Andrea Søllested, at hun havde vundet Den store bagedyst.

Andrea: -Jeg er slet ikke færdig med at lære mere

Nu håber hun, at der er en masse, som hun kan bruge fra bagedysten fremadrettet:

– Jeg har fået gode venner og jeg kan bruge en masse af den bagetekniske viden, som jeg har fået. Og jeg er slet ikke færdig med at lære mere, slutter Andrea Søllested.

I finalen skulle deltagerne vise, at de mestrede chokoladetempereringens kunst. Dommerne ville se lækre, blanke fyldte chokolader.

Til sidst fik deltagerne frit slag – og fem timer – til at fremtrylle en fantastisk og personlig kage, der skulle sikre en af dem titlen og æren som vinder af Den store bagedyst 2017.

Og vinderen blev altså Andrea Søllested.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu