ANNONCE

Bagedysten: Deltagerne kommer på dybt vand

31. oktober 2020 15:48 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

De resterende amatørbagere kastes ud på dybt vand i temaet mærkedage.

Bageteltet er fortsat sydende, når de resterende deltagere i Den store bagedyst kastet ud i endnu flere strabadserende bageudfordringer.

Denne lørdag danner der sig endnu et tema omkring afsnittets opgaver.

Det gælder både en fejring af deltagerne selv, men også en generel fejring af kærligheden.

Hip hip hurra

Man kunne meget vel sige, at temaet for lørdagens afsnit af Den store bagedyst, der sendes den 31. oktober 2020, er mærkedage.

Først skal der råbes hip hip hurra, for de syv deltager skal på en måde fejre deres egen fødselsdag. I hvert fald skal de bage som om det var deres egen fødselsdag. Det fremgår af programomtalen.

De syv amatørbagere skal bage deres alder i form af den Instagram-venlige talkage.

Men deltagerne skal også forbi mærkedagen Valentinsdag, da kærligheden skal fejres i bageteltet. Mesterværkerne er dedikeret til den amerikanske tradition, der efterhånden også er fast hjemme i Danmark.

Det vil vise sig, at deltagerne får dommerne Markus Grigo og Katrine Foged Thomsen til at forelske sig om og om igen.

Godt for helbredet

Det var Lars Bjødstrup, der senest måtte forlade bageteltet, men på sin vis mente han, at det var på det helt rette tidspunkt.

– Man skal hele tiden præstere nye ting, nye teknikker og nye opgaver. I en lang periode tænkte jeg kun på kager, uanset om jeg var vågen eller sov, siger Lars Bjødstrup og fortsætter:

– Når jeg var på arbejde, kunne jeg nogle gange opleve absence, fordi jeg lige pludselig kom til at tænke på, at man da også lige kunne lave dét mønster med dén teknik. Det er virkelig omsiggribende – og sjovt og inspirerende.

Selv om han var trist, var han også lettet over exittet.

– Jeg røg ud på det rigtige tidspunkt. Også i forhold til mit helbred. Det var virkelig stressende at tænke på kager hele tiden, optage flere dage hver uge og have familie, ægtefælle og fuldtidsarbejde samtidig, siger Lars Bjødstrup, der til daglig er gymnasielærer.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu