ANNONCE

Baglandets dom: Fra fremragende til usikker

30. marts 2020 07:22 | Af: Newsbreak.dk

Magnus Heunickes indsats bliver bedømt i baglandet. Langtfra alle er imponerede.

Næstved-kredsens socialdemokratiske stemmesluger, sundhedsminister Magnus Heunicke, er på rekordtid blevet en af landets mest magtfulde og vigtigste mænd i bestræbelserne på at knække coronakrisen.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Men ikke alle i lokalområdet er imponerede over Magnus Heunickes indsats, selvom alle anerkender, at ministeren knokler i døgndrift, skriver Sjællandske mandag.

– Han er alt for vævende og usikker. Der er brug for klare kommandoer under sådan en krise. Han var bedre som transportminister, lyder det fra tidligere folketingsmedlem Helge Adam Møller (K).

Heller ikke Venstres spidskandidat, Kristian Skov-Andersen, er imponeret.

– Magnus er stærk i medvind men slår fra sig, når han bliver presset. Og det klæder ham ikke, siger Kristian Skov-Andersen.

Borgmester og partifælle Carsten Rasmussen er derimod stolt over, at det netop er Magnus Heunicke, der leder landet gennem den største krise siden den spanske syge.

– Han er god til at formidle, og du kan både se og mærke på ham, at han er oprigtigt bekymret for danskerne. Det er ikke facade. Det er Magnus on the rocks, siger borgmesteren.

Magnus Heunicke fik ved seneste folketingsvalg 18.214 personlige stemmer – heraf 10.968 i Næstved.

Regeringen foreslog i sidste uge en række stramninger til corona-lovene, som du kan se ved at klikke igennem galleriet ovenfor.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu