Bale: Jeg har aldrig været bedre

15. februar 2013 17:35 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Bale: Jeg har aldrig været bedre
Billede mangler

Den walisiske troldmand Gareth Bale har for alvor fået gang i sine støvler i det nye år, og han har scoret i sine seneste fem kampe for henholdsvis Tottenham og landsholdet. I torsdagens Europa League-kamp mod det franske tophold Lyon lynede Bale igen med to fantastiske scoringer i 2-1 sejren på White Hart Lane.

Bale, der har scoret 17 mål for Tottenham og fire for Wales i indeværende sæson, er heller ikke bleg for at indrømme, at det går meget godt for ham.

– Jeg vil nok sige, at jeg aldrig på noget tidspunkt i min karriere har været bedre, sagde Gareth Bale til Skysports efter torsdagens kamp, og fortsatte:

– Jeg nyder virkelig at spille fodbold, og når hele holdet spiller godt, gør det jo også tingene lettere for mig.

Bale og Tottenham er i øjeblikket i flyvende form og er ubesejret i de seneste 10 kampe i Premier League, hvoraf de seks er vundet, og de fire er endt uafgjort. Men den 23-årige angriber lader ikke succesen stige sig til hovedet. Han prøver at bevare begge ben på jorden, for der er stadig mange ting, der skal forbedres.

– Jeg prøver bare at arbejde benhårdt og holde mig i topform. Jeg har stadig mange ting, jeg kan og skal forbedre, og jeg ved, hvad jeg skal forbedre, så jeg kan blive ved med at blive bedre fra sæson til sæson, siger Bale.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu