Ballade i KIF

26. februar 2013 20:20 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Ballade i KIF
Billede mangler

Under overskriften ’Nødråb! udstiller en intern e-mail massive problemer hos dansk håndbolds nye flagskib, KIF Kolding København.

 

Godt nok er projektet kommet flyvende fra start på banen, men bag kulisserne er klimaet mellem KIFs hovedforening og håndboldeliteselskabet så betændt, at KIF Elite-direktør Jens Boesen ikke længere må vise sig på personalekontoret, i cafeteriet eller tale til medarbejderne, der har til huse i Koldinghallerne.

JydskeVestkysten er i besiddelse af den fire sider lange e-mail fra hovedforeningens formand, Jørgen Lildballe, der sendte e-mailen ud til en lang række bestyrelsesmedlemmer i flere KIF-selskaber.

Lildballe skriver, at KIF Elite ikke betaler sine regninger, og at direktør Jens Boesen, der er kendt for sit voldsomme temperament, har overfuset direktør for Koldinghallerne Per Bertelsen ’på den mest svinske facon, skriver avisen. Per Bertelsen, der også er formand i Dansk Håndbold Forbund, nægter at kommentere sagen.

Ifølge BTs oplysninger vil KIF Elite i dag tage stilling til, hvordan den skal reagere på hovedforeningens sønderlemmende kritik af direktør Jens Boesen og de åbenlyse samarbejdsvanskeligheder.

BT har været i kontakt med bestyrelsesformand i KIF Håndbold Elite, Jon Stefansson, der ligesom resten af bestyrelsen ikke ønsker at udtale sig.

Uro undrer

Tidligere træner for herrelandsholdet, Skjern og Flensburg-Handewitt Anders Dahl-Nielsen er overrasket over, at uenighederne mellem eliteafdelingen og hovedforeningen er blevet offentlige.

– Selvfølgelig kan det ikke undgås, at der er nogle udfordringer, som man er nødt til at løse, når man har en professionel afdeling og en moderklub. Men det undrer mig, at man har så voldsomme interne udfordringer, at hele offentligheden skal indvies i det, siger Anders Dahl-Nielsen til BT.

Håndboldeksperten står nu bare lige så forundret tilbage som resten af håndbold-Danmark.

– Det fremgår slet ikke, hvad uenigheden går ud på, ud over at der står, at Jens Boesen har udtalt sig voldsomt i nogle sammenhænge. Men der ved vi, der har med sport at gøre, jo, at der ikke altid er filter på, når vi kommunikerer, og her har der måske været nogle udbrud, som ikke har været lige konstruktive. Men det er jo, hvad der kan ske i kampens hede.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu