Balotelli bestiller statue af sig selv

27. februar 2013 18:56 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Balotelli bestiller statue af sig selv
Billede mangler

Italiensk fodbolds enfant terrible, Mario Balotelli fra AC Milan, har bestilt en statue af sig selv med det formål, at han skal udødeliggøres.

 

Den 22-årige Balotelli har kontaktet en kunstner, der skal stå for udførslen.

– Jeg har modtaget betalingen, men jeg har aldrig mødt Balotelli personligt, så jeg arbejder ud fra billeder, siger kunstneren, Livio Scarpella, til lokalavisen Giornale di Brescia.

– Jeg har vist ham flere tegninger, men Mario ønsker at blive udødeliggjort i en positur, der fremhæver hans muskler, og som viser et trodsigt udtryk, lige efter han har scoret et mål, siger Livio Scarpello.

– Jeg forestiller mig ham som en klassisk atlet, og statuen bliver en blanding af platin og farvet bronze. Øjnene skal laves af ædelstene, siger kunstneren.

Ifølge italienske medier bliver der tale om en statue, der viser Mario Balotelli med blottet bryst, som da han scorede til 2-0 i EM-semifinalen mod Tyskland sidste år – en kamp som italienerne vandt 2-1.

Balotelli vil efter sigende have statuen stående hjemme hos sig selv sammen med forskelligt andet kunst, som han har stående i sit arkitekt-tegnede hus. 

Mario Balotelli skiftede i vinterpausen fra de engelske mestre, Manchester City, til AC Milan. Han har tidligere spillet for AC Milans lokalrivaler, Inter.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu