Balotelli er blandt de 100 mest indflydelsesrige i verden

5. april 2013 11:31 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Balotelli er blandt de 100 mest indflydelsesrige i verden
Billede mangler

Mario Balotelli er en garant for overskrifter. Gennem hans karriere kan det nok ikke diskuteres, at de fleste af overskrifterne har været negativt ladet. Fyrværkeri, slagsmål, biluheld og så videre, de fleste kender historierne. 

 

Men på det seneste lader det til, at Super-Mario trækker mere positiv opmærksomhed end nogensinde. Italieneren virker komfortabel, efter at han er rejst tilbage til sit hjemland. 

Senest har den unge angriber fået en noget overraskende hæderspris. Det velansete Time Magazine udråber hvert år de 20 mest indflydelsesrige personer indenfor fem forskellige kategorier. Balotelli er således blandt de 20 mest indflydelsesrige ikoner i 2012 ifølge ugemagasinet. 

Og Time Magazine har øjensynligt en svaghed for italieneren. Tidligere har de haft den 22-årige angriber på forsiden af bladet. I den sammenhæng udtalte journalisten der havde foretaget interviewet sig meget varmt om Balotelli. 

– Mario var meget moden, intelligent og charmerende. Man kunne dog godt spore den indvirkning, hans svære opvækst havde haft på ham. Vi så også en mere glamourøs side af Balotelli med hans pragtfulde diamantøreringe, sagde journalisten.

Balotelli modtager prisen i New York d. 23. april. Han tager turen over Atlanterhavet ledsaget af agenten Mira Raiola og AC Milan-direktør Adriano Galliani.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu